Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Hedefimiz aynı; Mutlu Körfez”

Körfez Belediyesi 16.07.2019 - 12:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1595+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Hedefimiz aynı; Mutlu Körfez”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. İstişare kültürüne önem verdiğini belirten Başkan Söğüt, “Her adımı birlikte atacağız. Hedefimiz aynı; Mutlu bir Körfez” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli muhtarlarla Tütünçiftlik sahilinde bulunan Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Şener Söğüt dışında toplantıya; Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve birim müdürleri, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve muhtarlar katıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda ilk olarak Körfez Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe konuşma yaptı.  GÜZEL HİZMETLER YAPACAKSINIZ Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk de bu tür toplantıların verimli geçtiğini belirterek, “Bizler mahallemiz, sizler de ilçemiz için güzel hizmetler yapmak gayretindesiniz. Omuz omuza vererek güzel hizmetler yapacağımıza eminim. Düzenlediğimiz bu tür toplantılara siz ya da başkan yardımcılarımız katılırsa, bizler de çözüm noktasında taleplerimizi sizlere iletirsek daha güzel olacaktır” dedi. BİRLİKTE İSTİŞARE EDECEĞİZ Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de seçimlerin ardından kolları sıvadıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirterek, “Aynı amacın, aynı hedefin yolcularıyız. 5 yıllık bir süreçte birlikte hizmet üreteceğiz. Hayırlı hizmetlere birlikte imza atacağız. Sorunları ve öncelikleri tek başımıza bizim tespit etmemiz imkansız. Bu konuda sizlerle istişare edeceğiz, enine boyuna konuşacağız.  SİNERJİ OLUŞTURACAĞIZ Bu toplantılar her zaman yapılıyordu, bizler de sürdüreceğiz. Bir araya gelerek bir sinerji oluşturacağız ve hizmet kalitemizi sizlerle birlikte yükselteceğiz. Fikir alışverişi, diyalog bu şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından muhtarlar taleplerini iletti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. İstişare kültürüne önem verdiğini belirten Başkan Söğüt, “Her adımı birlikte atacağız. Hedefimiz aynı; Mutlu bir Körfez” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli muhtarlarla Tütünçiftlik sahilinde bulunan Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Şener Söğüt dışında toplantıya; Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve birim müdürleri, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve muhtarlar katıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda ilk olarak Körfez Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe konuşma yaptı.

 GÜZEL HİZMETLER YAPACAKSINIZ

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk de bu tür toplantıların verimli geçtiğini belirterek, “Bizler mahallemiz, sizler de ilçemiz için güzel hizmetler yapmak gayretindesiniz. Omuz omuza vererek güzel hizmetler yapacağımıza eminim. Düzenlediğimiz bu tür toplantılara siz ya da başkan yardımcılarımız katılırsa, bizler de çözüm noktasında taleplerimizi sizlere iletirsek daha güzel olacaktır” dedi.

BİRLİKTE İSTİŞARE EDECEĞİZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de seçimlerin ardından kolları sıvadıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirterek, “Aynı amacın, aynı hedefin yolcularıyız. 5 yıllık bir süreçte birlikte hizmet üreteceğiz. Hayırlı hizmetlere birlikte imza atacağız. Sorunları ve öncelikleri tek başımıza bizim tespit etmemiz imkansız. Bu konuda sizlerle istişare edeceğiz, enine boyuna konuşacağız.

 SİNERJİ OLUŞTURACAĞIZ

Bu toplantılar her zaman yapılıyordu, bizler de sürdüreceğiz. Bir araya gelerek bir sinerji oluşturacağız ve hizmet kalitemizi sizlerle birlikte yükselteceğiz. Fikir alışverişi, diyalog bu şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından muhtarlar taleplerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.