Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “İşbirliği içerisinde olacağız”

Körfez Belediyesi 17.07.2019 - 13:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2598+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “İşbirliği içerisinde olacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu ve Nuh Çimento CEO’su Kamil Gökhan Bozkurt’u ziyaret etti. Söğüt, “Kentimizde bulunan kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, iade-i ziyaretler kapsamında ilk olarak TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’nin de katıldığı ziyarette Yelmenoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, ayrıca Tüpraş Sosyal İşler Müdürü Sedat Zımba’yla da bir araya geldi. Yelmenoğlu, Başkan Söğüt’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İLETİŞİM İÇİNDE OLACAĞIZ Başkan Söğüt ve Başkan yardımcısı Denli, daha sonra Nuh Çimento Sanayi A.Ş. CEO ’su Kamil Gökhan Bozkurt’u ziyaret etti. “Körfez, bulunduğu konum itibariyle ve bünyesinde barındırdığı sanayi kuruluşlarıyla ekonomiye can veren bir ilçe” diyen Başkan Söğüt, “Kentimizde bulunan kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olacağız” ifadelerini kullandı. GÜZEL BİR UYUM VAR Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Şener Söğüt, “Körfez ilçemizin menfaatleri doğrultusunda tüm kurumlarla güzel bir uyumumuz var. Ben inanıyorum ki; çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Kentimize hizmet, halkımıza hizmet için iş birliği içinde olarak, gece demeden gündüz demeden çalışacağız” ifadelerine yer verdi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu ve Nuh Çimento CEO’su Kamil Gökhan Bozkurt’u ziyaret etti. Söğüt, “Kentimizde bulunan kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, iade-i ziyaretler kapsamında ilk olarak TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli’nin de katıldığı ziyarette Yelmenoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, ayrıca Tüpraş Sosyal İşler Müdürü Sedat Zımba’yla da bir araya geldi. Yelmenoğlu, Başkan Söğüt’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İLETİŞİM İÇİNDE OLACAĞIZ

Başkan Söğüt ve Başkan yardımcısı Denli, daha sonra Nuh Çimento Sanayi A.Ş. CEO ’su Kamil Gökhan Bozkurt’u ziyaret etti. “Körfez, bulunduğu konum itibariyle ve bünyesinde barındırdığı sanayi kuruluşlarıyla ekonomiye can veren bir ilçe” diyen Başkan Söğüt, “Kentimizde bulunan kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olacağız” ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR UYUM VAR

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Şener Söğüt, “Körfez ilçemizin menfaatleri doğrultusunda tüm kurumlarla güzel bir uyumumuz var. Ben inanıyorum ki; çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Kentimize hizmet, halkımıza hizmet için iş birliği içinde olarak, gece demeden gündüz demeden çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.