Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt’ten 1 Mayıs mesajı

SİYASET 01.05.2019 - 01:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2412+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt’ten 1 Mayıs mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Söğüt mesajında, 1 Mayıs’ın barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve güçlü bir Türkiye için; gecesini gündüzüne katarak, canla başla çalışan, ekmeğine alın terini katmış, bütün işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” diyen Söğüt, “Ülkemizin en değerli sermayesi emektir” ifadesini kullandı.  “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” Söğüt, “Bizde sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.  Bundan sonra da aynı ilkelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle işçinin, emekçinin ve alın terinin bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Söğüt mesajında, 1 Mayıs’ın barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Türkiye’nin büyüyüp, gelişmesine devam etmesi ve güçlü bir Türkiye için; gecesini gündüzüne katarak, canla başla çalışan, ekmeğine alın terini katmış, bütün işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” diyen Söğüt, “Ülkemizin en değerli sermayesi emektir” ifadesini kullandı.

 “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Söğüt, “Bizde sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.  Bundan sonra da aynı ilkelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle işçinin, emekçinin ve alın terinin bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.