Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt’ten sanayi kuruluşlarına ziyaret

GÜNDEM 06.04.2021 - 17:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2967+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt’ten sanayi kuruluşlarına ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de bulunan ve ülke ekonomisine büyük katkı sunan sanayi kuruluşlarını ziyaret etti, sürdürülen çalışmalarla ilgili çeşitli bilgiler aldı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcısı Faruk Denli ile birlikte Türkiye’nin ve Körfez’in ekonomisine can veren sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Söğüt ilk olarak, Marmara Depoculuk Tesis Müdürü İsmail Sorgun'u daha sonra ise Türkiye Petrolleri Tesis Müdürü Murat Şerbetçioğlu'nu ziyaret etti ve devam eden çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt daha sonra Modül Çelik Fabrikası sahibi Cenk Karaloğlu ve Fabrika Müdürü Metin Oysu’yu da ziyaret etti. Başkan Söğüt, “Reel sektörün kentimizdeki temsilcilerinden biri olan Modül Çelik firmasının çalışmaları konusunda, Cenk Karaloğlu’ndan ve fabrika müdürü Metin Oysu’dan çeşitli bilgiler aldık. Yurt içi ve yurt dışında başarılı projelere imza atan sanayicilerimizle her zaman gurur duyuyoruz” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de bulunan ve ülke ekonomisine büyük katkı sunan sanayi kuruluşlarını ziyaret etti, sürdürülen çalışmalarla ilgili çeşitli bilgiler aldı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcısı Faruk Denli ile birlikte Türkiye’nin ve Körfez’in ekonomisine can veren sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Söğüt ilk olarak, Marmara Depoculuk Tesis Müdürü İsmail Sorgun'u daha sonra ise Türkiye Petrolleri Tesis Müdürü Murat Şerbetçioğlu'nu ziyaret etti ve devam eden çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt daha sonra Modül Çelik Fabrikası sahibi Cenk Karaloğlu ve Fabrika Müdürü Metin Oysu’yu da ziyaret etti. Başkan Söğüt, “Reel sektörün kentimizdeki temsilcilerinden biri olan Modül Çelik firmasının çalışmaları konusunda, Cenk Karaloğlu’ndan ve fabrika müdürü Metin Oysu’dan çeşitli bilgiler aldık. Yurt içi ve yurt dışında başarılı projelere imza atan sanayicilerimizle her zaman gurur duyuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.