Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt’ü duygulandıran hediye

SİYASET 20.04.2019 - 19:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2508+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt’ü duygulandıran hediye

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret eden dostları, 25 yıl önce çekildikleri fotoğrafını tablo olarak hediye etti

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Körfez Belediye Başkanlığı görevine seçilen makamda tebrikleri kabulü sürdüren Şener Söğüt, ‘dostlarım’ dediği arkadaşlarını ağırladı. Arkadaşları, Başkan Şener Söğüt’e 25 yıl birlikte önce çekilen fotoğraflarından oluşan çerçeveleri takdim edince, oldukça duygu dolu anlar yaşandı. Hediye karşısında oldukça sevinen Söğüt, “Beni o yıllara götürdünüz” dedi. “O GÜNLERİ TEKRAR YAŞADIM” Üç ayrı fotoğrafın yer aldığı tablolara bakınca o günleri hatırlayan Söğüt, “Muhabbetlerini ve samimiyetlerini her zaman özlediğim dostlarımla geçmiş zamanı ve anılarımızı konuşmak bize güç verdi. Hediyeleri de ayrıca mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Söğüt ve ziyaretçileri, fotoğraflara bakarak o günler üzerine bol bol sohbet etti.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret eden dostları, 25 yıl önce çekildikleri fotoğrafını tablo olarak hediye etti

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Körfez Belediye Başkanlığı görevine seçilen makamda tebrikleri kabulü sürdüren Şener Söğüt, ‘dostlarım’ dediği arkadaşlarını ağırladı. Arkadaşları, Başkan Şener Söğüt’e 25 yıl birlikte önce çekilen fotoğraflarından oluşan çerçeveleri takdim edince, oldukça duygu dolu anlar yaşandı. Hediye karşısında oldukça sevinen Söğüt, “Beni o yıllara götürdünüz” dedi.

“O GÜNLERİ TEKRAR YAŞADIM”

Üç ayrı fotoğrafın yer aldığı tablolara bakınca o günleri hatırlayan Söğüt, “Muhabbetlerini ve samimiyetlerini her zaman özlediğim dostlarımla geçmiş zamanı ve anılarımızı konuşmak bize güç verdi. Hediyeleri de ayrıca mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Söğüt ve ziyaretçileri, fotoğraflara bakarak o günler üzerine bol bol sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.