Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt . yardım tırını duasız gönderdi

SİYASET 30.01.2020 - 00:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2681+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt . yardım tırını duasız gönderdi

24 Ocak 2020 günü Elazığ ve Malatya ilimizde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 yurttaşımız hayatını kaybetmiş 1607 vatandaşımız yaralanmıştı.

Ya yazmayayım diyorum, İnanın kendimi tutamıyorum 24 Ocak 2020  günü Elazığ ve Malatya ilimizde   meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 yurttaşımız hayatını kaybetmiş 1607 vatandaşımız yaralanmıştı. Türkiye genelinde Elazığ depreminde evi yıkılan ve mağdur depremzedeler için büyük dayanışma içine girerek büyük yardımlar yapmaya başladı. Körfez ilçemiz de büyük dayanışma içine girerek yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyasında emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyorum., Hepsinden Allah razı olsun. Elazığ ve Malatya’nın halinden biz anlarız. Acılar paylaşıldıkça azalır.. Bugün toplanan yardımlar büyük Tır aracına çok güzel yüklendi. Tır aracının gönderilmesi sırasında Körfez belediye başkanı Şener Söğüt ve Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, aracı duasız deprem bölgesi Elazığ’a gönderdi. Ben bunu büyük eksiklik olarak gördüm Halbuki yardım aracını gönderirken  ilçe bulunan STK başkanlarını ve yönetimi de çağrılsaydı fena mı olurdu. İlçe Müftüsü’de gelseydi dua etseydi ardından yardım aracını gönderseydik fena mı olurdu. 4-5 kişiyle yardım aracını göndermek iyi mi oldu.. Başkan Söğüt burada kendi reklamını mı yapmak istedi Açıkçası ben öyle htim. Sonra ben yazınca kızıyorsunuz Kızmayın . aslında ben sizlere iyilik ediyorum Kendinize çeki düzen verin Fakat başkan Söğüt , basını takmıyor O nedenle basın da sizi takmıyor  
24 Ocak 2020 günü Elazığ ve Malatya ilimizde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 yurttaşımız hayatını kaybetmiş 1607 vatandaşımız yaralanmıştı.

Ya yazmayayım diyorum,

İnanın kendimi tutamıyorum

24 Ocak 2020  günü Elazığ ve Malatya ilimizde   meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 yurttaşımız hayatını kaybetmiş 1607 vatandaşımız yaralanmıştı.

Türkiye genelinde Elazığ depreminde evi yıkılan ve mağdur depremzedeler için büyük dayanışma içine girerek büyük yardımlar yapmaya başladı.

Körfez ilçemiz de büyük dayanışma içine girerek yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyasında emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.,

Hepsinden Allah razı olsun. Elazığ ve Malatya’nın halinden biz anlarız.

Acılar paylaşıldıkça azalır..

Bugün toplanan yardımlar büyük Tır aracına çok güzel yüklendi.

Tır aracının gönderilmesi sırasında Körfez belediye başkanı Şener Söğüt ve Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, aracı duasız deprem bölgesi Elazığ’a gönderdi.

Ben bunu büyük eksiklik olarak gördüm

Halbuki yardım aracını gönderirken  ilçe bulunan STK başkanlarını ve yönetimi de çağrılsaydı fena mı olurdu.

İlçe Müftüsü’de gelseydi dua etseydi ardından yardım aracını gönderseydik fena mı olurdu.

4-5 kişiyle yardım aracını göndermek iyi mi oldu..

Başkan Söğüt burada kendi reklamını mı yapmak istedi

Açıkçası ben öyle htim.

Sonra ben yazınca kızıyorsunuz

Kızmayın . aslında ben sizlere iyilik ediyorum

Kendinize çeki düzen verin

Fakat başkan Söğüt , basını takmıyor

O nedenle basın da sizi takmıyor  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.