Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Başkan Ünal Köken’den Selde Kalan Genci Kurtaran Personele Ödül”

GÜNDEM 02.10.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2115+ kez okundu.
 

“Başkan Ünal Köken’den Selde Kalan Genci Kurtaran Personele Ödül”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kızılcapınar mahallesinde sele kapılan genci kurtaran Belediye personeline başarı ödülü verdi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  Kızılcapınar mahallesinde sele kapılan genci kurtaran Belediye personeline başarı ödülü verdi. Yağıştan etkilenen Kandıra’da yoğun çalışan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden olan kepçe operatörü Remzi Genç, Kızılcapınar mahallesinde bir genci selden kurtardı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hayvanlarını otlatırken sel sularının altında kalma tehlikesi yaşayan genci kurtaran Remzi Genç’i bu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek altın takdim etti. Başkan Köken, göstermiş olduğu bu örnek davranıştan ve iş ahlakından ötürü personelimize gönülden teşekkür ederim” dedi. Personellerin motivasyonunu arttırmak ve çalışmasında üstün başarı gösteren personelleri ödüllendirmek için böyle etkinliklere devam edeceklerini anlatan Başkan Köken, gece gündüz demeden işlerin süreceğini belirtti.  
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kızılcapınar mahallesinde sele kapılan genci kurtaran Belediye personeline başarı ödülü verdi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  Kızılcapınar mahallesinde sele kapılan genci kurtaran Belediye personeline başarı ödülü verdi.

Yağıştan etkilenen Kandıra’da yoğun çalışan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden olan kepçe operatörü Remzi Genç, Kızılcapınar mahallesinde bir genci selden kurtardı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hayvanlarını otlatırken sel sularının altında kalma tehlikesi yaşayan genci kurtaran Remzi Genç’i bu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek altın takdim etti. Başkan Köken, göstermiş olduğu bu örnek davranıştan ve iş ahlakından ötürü personelimize gönülden teşekkür ederim” dedi.

Personellerin motivasyonunu arttırmak ve çalışmasında üstün başarı gösteren personelleri ödüllendirmek için böyle etkinliklere devam edeceklerini anlatan Başkan Köken, gece gündüz demeden işlerin süreceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.