Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Yardımcısı Solakoğlu Birimleri Ziyaret Etti

YAŞAM 17.11.2019 - 00:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2549+ kez okundu.
 

Başkan Yardımcısı Solakoğlu Birimleri Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, kendisine bağlı bulunan müdürlüklerin birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, kendisine bağlı bulunan müdürlüklerin birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Solakoğlu,  ziyaretleri kapsamımda ilk olarak Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı birimleri ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren birimleri ziyaret etti. Programda Başkan Yardımcısı Solakoğlu’na , Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç eşlik etti. Solakoğlu, ilk ziyaretini Çocuk Hakları Masası ve Çocuk Hakları Okulu’na gerçekleştirdi. Çocuk Hakları Okulu’nun fiziki yapısı ve işleyişi hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Solakoğlu daha sonra Yahya Kaptan Emekli Evi’nde emeklilerle bir araya geldi. BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ Yahya Kaptan Emekli Evi’ndeki mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Solakoğlu, ziyaret esnasında devam eden satranç mücadelesini de heyecanla takip etti. Başkan Yardımcısı Solakoğlu, emekli evinin yer aldığı mahalle konağında çalışmalarını sürdüren Yahyakaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu ile görüşerek bilgi aldı. TALEPLERİ DİNLEDİ Yahyakaptan’daki ziyaretlerin ardından Yuvam Akarca Emekli Evi’ne giden Başkan Solakoğlu, burada bir araya geldiği mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinledi. Son olarak Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Solakoğlu, kurumun faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.  
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, kendisine bağlı bulunan müdürlüklerin birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, kendisine bağlı bulunan müdürlüklerin birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Solakoğlu,  ziyaretleri kapsamımda ilk olarak Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı birimleri ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren birimleri ziyaret etti. Programda Başkan Yardımcısı Solakoğlu’na , Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç eşlik etti. Solakoğlu, ilk ziyaretini Çocuk Hakları Masası ve Çocuk Hakları Okulu’na gerçekleştirdi. Çocuk Hakları Okulu’nun fiziki yapısı ve işleyişi hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Solakoğlu daha sonra Yahya Kaptan Emekli Evi’nde emeklilerle bir araya geldi.

BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ

Yahya Kaptan Emekli Evi’ndeki mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Solakoğlu, ziyaret esnasında devam eden satranç mücadelesini de heyecanla takip etti. Başkan Yardımcısı Solakoğlu, emekli evinin yer aldığı mahalle konağında çalışmalarını sürdüren Yahyakaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu ile görüşerek bilgi aldı.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Yahyakaptan’daki ziyaretlerin ardından Yuvam Akarca Emekli Evi’ne giden Başkan Solakoğlu, burada bir araya geldiği mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinledi. Son olarak Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Solakoğlu, kurumun faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.