Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkanlar, Çalışmaları Değerlendirdi

GÜNDEM 23.07.2018 - 17:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1290+ kez okundu.
 

Başkanlar, Çalışmaları Değerlendirdi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. İzmit Belediye Başkanı ile AK Parti ilçe teşkilatı arasındaki uyumun neticesinin 24 Haziran seçiminde Türkiye ortalamasının üzerinde alınan oy oranı ile bir kez daha ortaya koyulduğunun kaydedildiği buluşmada  belediye meclis üyeleri İbrahim Elgin ve Mehmet Çetin ile Ak Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Rıfat Akbaş da yer aldılar. DÜZENLİ ŞEKİLDE BİRARAYA GELİNİYOR İzmit Belediyesi’nde bu tür değerlendirme toplantılarının düzenli şekilde yapıldığını söyleyen Başkan Doğan “  projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerimizi yaparken bir yandan da diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya büyük özen gösteriyoruz. Herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Tabi ki aynı zamanda bir siyasi kimliğimiz de var. Grup Başkanımız ve İlçe Başkanımız Hasan Ayaz ile zaman zaman çalışmalarımızı değerlendiriyor, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Düzenli olarak yaptığımız değerlendirme toplantılarında hem devam etmekte olan projeleri, hem de ihtiyaç olan konuları gözden geçiriyoruz. HER ŞEY İZMİT İÇİN Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaların bilinmesi ve teşkilatlarımıza anlatılması açısından çok faydalı oluyor. Bu toplantımızda da projelerimizin son durumunu, yaz dönemi çalışmalarımızı konuştuk. Bütün gayemiz daha güzel hizmetler ve daha yaşanabilir bir İzmit içindir” şeklinde konuştu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ayaz da bu toplantıların İzmit için büyük fayda sağladığına dikkat çekerek Doğan’a yapılan hizmetler için teşekkür etti.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

İzmit Belediye Başkanı ile AK Parti ilçe teşkilatı arasındaki uyumun neticesinin 24 Haziran seçiminde Türkiye ortalamasının üzerinde alınan oy oranı ile bir kez daha ortaya koyulduğunun kaydedildiği buluşmada  belediye meclis üyeleri İbrahim Elgin ve Mehmet Çetin ile Ak Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Rıfat Akbaş da yer aldılar.

DÜZENLİ ŞEKİLDE BİRARAYA GELİNİYOR

İzmit Belediyesi’nde bu tür değerlendirme toplantılarının düzenli şekilde yapıldığını söyleyen Başkan Doğan “  projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerimizi yaparken bir yandan da diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya büyük özen gösteriyoruz.

Herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Tabi ki aynı zamanda bir siyasi kimliğimiz de var. Grup Başkanımız ve İlçe Başkanımız Hasan Ayaz ile zaman zaman çalışmalarımızı değerlendiriyor, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Düzenli olarak yaptığımız değerlendirme toplantılarında hem devam etmekte olan projeleri, hem de ihtiyaç olan konuları gözden geçiriyoruz.

HER ŞEY İZMİT İÇİN

Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaların bilinmesi ve teşkilatlarımıza anlatılması açısından çok faydalı oluyor. Bu toplantımızda da projelerimizin son durumunu, yaz dönemi çalışmalarımızı konuştuk. Bütün gayemiz daha güzel hizmetler ve daha yaşanabilir bir İzmit içindir” şeklinde konuştu.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ayaz da bu toplantıların İzmit için büyük fayda sağladığına dikkat çekerek Doğan’a yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.