Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkanlardan birlik mesajı

SİYASET 17.12.2018 - 17:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2672+ kez okundu.
 

Başkanlardan birlik mesajı

AK Parti’de Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında gerçekleştirdikleri toplantıda yerel seçimleri konuştu.

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında il binasında basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 12 ilçenin belediye başkanları ve il yöneticileri yer aldı. Toplantıda yerel seçimler üzerine değerlendirme yapılarak, seçim öncesi fikir alış verişi gerçekleştirildi. BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gerçekleşen toplantıda başkanların gündeminde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Toplantıda belediye başkanlarına seslenen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Bu birlik ve beraberliğin bugün olduğu gibi bundan sonra da devam etmesini diliyorum” dedi.  
AK Parti’de Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında gerçekleştirdikleri toplantıda yerel seçimleri konuştu.

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy başkanlığında il binasında basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 12 ilçenin belediye başkanları ve il yöneticileri yer aldı. Toplantıda yerel seçimler üzerine değerlendirme yapılarak, seçim öncesi fikir alış verişi gerçekleştirildi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gerçekleşen toplantıda başkanların gündeminde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Toplantıda belediye başkanlarına seslenen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Bu birlik ve beraberliğin bugün olduğu gibi bundan sonra da devam etmesini diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.