Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkasının ehliyetiyle yakalananınca gözaltına akındı

ASAYİŞ 29.01.2019 - 01:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2261+ kez okundu.
 

Başkasının ehliyetiyle yakalananınca gözaltına akındı

Körfez Tem Otoyolu çıkışında yapılan kontrole yakalanan bir şahıs, muayenesi olmayan araç için işlem yapılırken başkasına ait ehliyeti verince, polisin dikkati sayesinde yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, H.T. adlı sürücünün kullandığı 06 plakalı otomobil, Körfez Turnikeleri çıkışında polis tarafından kontrol amaçlı olarak durduruldu. Polis memuru araca ait evrakları incelerken otomobilin muayenesinin olmadığını gördü ve bununla ilgili olarak tutanak düzenlemeye başladı. Tutanağa imza atma aşamasında polis memurunun istediği ehliyeti uzatan şahıs, ehliyetsiz olduğu için başkasına ait belgeyi verdi. Polis memuru, verilen ehliyetin şahsa ait olmadığını gördü ve hemen karakol ekibini çağırarak sürücüyü teslim etti. Muayenesi nesi olmayan araç parka çekilirken, ceza yazılan şahıs ve ehliyetin asıl sahibi çağrılarak karakola gönderildi.
Körfez Tem Otoyolu çıkışında yapılan kontrole yakalanan bir şahıs, muayenesi olmayan araç için işlem yapılırken başkasına ait ehliyeti verince, polisin dikkati sayesinde yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, H.T. adlı sürücünün kullandığı 06 plakalı otomobil, Körfez Turnikeleri çıkışında polis tarafından kontrol amaçlı olarak durduruldu. Polis memuru araca ait evrakları incelerken otomobilin muayenesinin olmadığını gördü ve bununla ilgili olarak tutanak düzenlemeye başladı. Tutanağa imza atma aşamasında polis memurunun istediği ehliyeti uzatan şahıs, ehliyetsiz olduğu için başkasına ait belgeyi verdi. Polis memuru, verilen ehliyetin şahsa ait olmadığını gördü ve hemen karakol ekibini çağırarak sürücüyü teslim etti.

Muayenesi nesi olmayan araç parka çekilirken, ceza yazılan şahıs ve ehliyetin asıl sahibi çağrılarak karakola gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.