Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım..

GÜNDEM 29.07.2020 - 23:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1651+ kez okundu.
 

Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım..

Tüm dünyada etkili olmaya devam eden pandemi ile birlikte ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz hemen hemen her kesimi derinden etkiledi ancak küçük esnafımızı daha da derinden etkiledi.

Tüm dünyada etkili olmaya devam eden pandemi ile birlikte ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz hemen hemen her kesimi derinden etkiledi ancak küçük esnafımızı daha da derinden etkiledi. Üç ay boyunca dükkanlarını açamayan, evine ekmek götüremeyen esnaflarımız oldu. Kredi ve borçlar esnafımızın belini büktü. Kiralık ve satılık levhalarının asıldığı birçok küçük işletmeyi hemen her cadde ve sokak arasında görmek mümkün. Zorunlu olarak kapatılan ve açılsa da eski müşterisine kavuşamayan esnafımız, maalesef ki uzun bir süredir birikimleriyle ayakta durmaya çalışıyor.   Esnaf demek Türkiye demektir, devletin bel kemiğidir. Üretir, satar, vergi verir, iş verir, ekonomiye can verir. Yerel ekonominin can damarı, lokomotifidir.   Kurban Bayramı alışverişlerimizi; yabancı sermayeli iş yerlerinden değil de günün ilk ışıkları ile dükkanlarını açıp kapısının önünü süpüren, çayını söyleyip esnaf komşuları ile sohbetini yaparken simidini paylaşan, sıcacık bir gülümsemeyle bizi karşılayan; mahallemizin emektarı, dostumuz, arkadaşımız, akrabamız olan ilçemizin yerel esnaflarından yapalım. Kocaeli'nin parası Kocaeli'nde kalsın, paramızın bereketinin ilimize, ilçelerimize faydası olsun. Böylelikle her kesimin refahı artar, huzurlu ve mutlu bir tablo oluşmasına katkımız olur.   Esnaflarımız aileleriyle birlikte toplumumuzun önemli bir kesimini temsil ediyor. Ekonomik açıdan büyük zorluklar yaşayan esnaflarımızın ekmeğinden olmaması için elbirliği ile birbirimize destek olup, pandemi dolayısıyla sağlığımızı korumaya özen göstererek bu dönemi atlatabiliriz. El ele verip onlara can suyu olabiliriz.   Esnaflarımız Corona virüsten ve ekonominin kötü gidişatından etkilenmesin. Bu bayram esnaflarımıza “Nerede o eski bayramlar” dedirtmeyelim, yerel esnafımıza sahip çıkalım. Bayrama umutla giren esnafımızın ve ailelerinin yüzünü güldürelim. Bayram alışverişimizi ilçemizdeki yerel esnafımızdan yapalım..
Tüm dünyada etkili olmaya devam eden pandemi ile birlikte ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz hemen hemen her kesimi derinden etkiledi ancak küçük esnafımızı daha da derinden etkiledi.

Tüm dünyada etkili olmaya devam eden pandemi ile birlikte ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz hemen hemen her kesimi derinden etkiledi ancak küçük esnafımızı daha da derinden etkiledi. Üç ay boyunca dükkanlarını açamayan, evine ekmek götüremeyen esnaflarımız oldu. Kredi ve borçlar esnafımızın belini büktü. Kiralık ve satılık levhalarının asıldığı birçok küçük işletmeyi hemen her cadde ve sokak arasında görmek mümkün. Zorunlu olarak kapatılan ve açılsa da eski müşterisine kavuşamayan esnafımız, maalesef ki uzun bir süredir birikimleriyle ayakta durmaya çalışıyor.

 

Esnaf demek Türkiye demektir, devletin bel kemiğidir. Üretir, satar, vergi verir, iş verir, ekonomiye can verir. Yerel ekonominin can damarı, lokomotifidir.

 

Kurban Bayramı alışverişlerimizi; yabancı sermayeli iş yerlerinden değil de günün ilk ışıkları ile dükkanlarını açıp kapısının önünü süpüren, çayını söyleyip esnaf komşuları ile sohbetini yaparken simidini paylaşan, sıcacık bir gülümsemeyle bizi karşılayan; mahallemizin emektarı, dostumuz, arkadaşımız, akrabamız olan ilçemizin yerel esnaflarından yapalım. Kocaeli'nin parası Kocaeli'nde kalsın, paramızın bereketinin ilimize, ilçelerimize faydası olsun. Böylelikle her kesimin refahı artar, huzurlu ve mutlu bir tablo oluşmasına katkımız olur.

 

Esnaflarımız aileleriyle birlikte toplumumuzun önemli bir kesimini temsil ediyor. Ekonomik açıdan büyük zorluklar yaşayan esnaflarımızın ekmeğinden olmaması için elbirliği ile birbirimize destek olup, pandemi dolayısıyla sağlığımızı korumaya özen göstererek bu dönemi atlatabiliriz. El ele verip onlara can suyu olabiliriz.

 

Esnaflarımız Corona virüsten ve ekonominin kötü gidişatından etkilenmesin. Bu bayram esnaflarımıza “Nerede o eski bayramlar” dedirtmeyelim, yerel esnafımıza sahip çıkalım. Bayrama umutla giren esnafımızın ve ailelerinin yüzünü güldürelim. Bayram alışverişimizi ilçemizdeki yerel esnafımızdan yapalım..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.