Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bayram Bebeği Dünyaya Geldi

YAŞAM 23.08.2018 - 22:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2066+ kez okundu.
 

Bayram Bebeği Dünyaya Geldi

İzmit Cihan Hastanesi’nde bayram bebeği dünyaya geldi.

İzmit Cihan Hastanesi’nde bayram bebeği dünyaya geldi. Özel günlerde doğan bebekler her zaman ilgi odağı olmuştur. Kurban bayramının 1.günü Cihan hastanesinde Sefanur Özdil ve Uğur Özdil çifti ikinci kız  çocuklarını kucaklarına aldı. 3.435 gram normal doğum ile bayram günü dünyaya gözlerini açan bebeğe Elif ismi verildi. Bayram günü çocuklarını kucaklarına alan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Anne ve bebeğin sağlık durumları çok iyi olduğu öğrenildi.
İzmit Cihan Hastanesi’nde bayram bebeği dünyaya geldi.

İzmit Cihan Hastanesi’nde bayram bebeği dünyaya geldi.

Özel günlerde doğan bebekler her zaman ilgi odağı olmuştur. Kurban bayramının 1.günü Cihan hastanesinde Sefanur Özdil ve Uğur Özdil çifti ikinci kız  çocuklarını kucaklarına aldı. 3.435 gram normal doğum ile bayram günü dünyaya gözlerini açan bebeğe Elif ismi verildi. Bayram günü çocuklarını kucaklarına alan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Anne ve bebeğin sağlık durumları çok iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.