Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bayramda Da Üretmeye Devam Ettiler

SAĞLIK 04.08.2020 - 09:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2095+ kez okundu.
 

Bayramda Da Üretmeye Devam Ettiler

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi Kurban Bayramında da boş kalmadı

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi Kurban Bayramında da boş kalmadı. Özellikle pandemi sürecinde önemi çok iyi anlaşılan meslek liseleri yeni imajlarıyla üretmeye devam ederek hem ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar hem de öğrencilerin kendi harçlıklarını çıkarmalarını sağlıyorlar. Aldıkları 15 ton sıvı sabun, el dezenfektanı ve yüzey dezenfektanı siparişlerini yetiştirmeye çalışan Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri Kurban Bayramında da çalışarak üretime devam ettiler. Tonlarca ürün üreterek piyasaya sunan öğrenci ve öğretmenler, üretmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer OĞUZ; “Ekibimde yer alan öğretmen ve öğrenciler hiçbir zaman fedakarlıktan kaçmıyorlar. Üretmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan ERDEM; “Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisimiz bu güne kadar yaklaşık 30 ton üretim gerçekleştirdi. Yurdumuzun bir çok yerinden siparişler alıyoruz. İlginin yoğun olması,ürettiğimiz ürünlere güvenilmesi, alanların yeniden sipariş geçmesi bize büyük mutluluk veriyor. Öğrencilerin bir önceki yıla göre Kimya Teknolojisi Alanını tercih etmelerinde 300 artış oldu. Üreterek ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyorum” dedi.    
Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi Kurban Bayramında da boş kalmadı

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi Kurban Bayramında da boş kalmadı.

Özellikle pandemi sürecinde önemi çok iyi anlaşılan meslek liseleri yeni imajlarıyla üretmeye devam ederek hem ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar hem de öğrencilerin kendi harçlıklarını çıkarmalarını sağlıyorlar.

Aldıkları 15 ton sıvı sabun, el dezenfektanı ve yüzey dezenfektanı siparişlerini yetiştirmeye çalışan Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri Kurban Bayramında da çalışarak üretime devam ettiler.

Tonlarca ürün üreterek piyasaya sunan öğrenci ve öğretmenler, üretmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer OĞUZ; “Ekibimde yer alan öğretmen ve öğrenciler hiçbir zaman fedakarlıktan kaçmıyorlar. Üretmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan ERDEM; “Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisimiz bu güne kadar yaklaşık 30 ton üretim gerçekleştirdi. Yurdumuzun bir çok yerinden siparişler alıyoruz. İlginin yoğun olması,ürettiğimiz ürünlere güvenilmesi, alanların yeniden sipariş geçmesi bize büyük mutluluk veriyor. Öğrencilerin bir önceki yıla göre Kimya Teknolojisi Alanını tercih etmelerinde 300 artış oldu. Üreterek ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.