Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Belediye çalışanı virüsten hayatını kaybetti

Vefat 06.04.2020 - 14:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1930+ kez okundu.
 

Belediye çalışanı virüsten hayatını kaybetti

Zabıta destek personellerinden Özgür Eryıldırım yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Koronavirüs salgınından her gün bir ya da bir kaç can vermeye devam ediyoruz. Son olarak Derince CHP üyesi ve  Derince Belediyesi’nde çalışan, Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi gören zabıta destek personellerinden Özgür Eryıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 42 yaşında evli ve iki çocuk babası olan Çenedağ Mahallesi Esentepe’de oturan Özgür Eryıldırım’ın vefatı mesai arkadaşları içinde büyük üzüntü yarattı. Özgür Eryıldırım’ın iletişimde olduğu 5 mesai arkadaşı da karantinaya alındı. Derince Belediyesi’nin halkın içinde sürekli bulunan belediye personeline kişisel koruyucu ekipman ve temizlik işleri çalışanlarına da tek kullanımlık eldiven ve tulumlar vermeli.  
Zabıta destek personellerinden Özgür Eryıldırım yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Koronavirüs salgınından her gün bir ya da bir kaç can vermeye devam ediyoruz. Son olarak Derince CHP üyesi ve  Derince Belediyesi’nde çalışan, Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi gören zabıta destek personellerinden Özgür Eryıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

42 yaşında evli ve iki çocuk babası olan Çenedağ Mahallesi Esentepe’de oturan Özgür Eryıldırım’ın vefatı mesai arkadaşları içinde büyük üzüntü yarattı.

Özgür Eryıldırım’ın iletişimde olduğu 5 mesai arkadaşı da karantinaya alındı.

Derince Belediyesi’nin halkın içinde sürekli bulunan belediye personeline kişisel koruyucu ekipman ve temizlik işleri çalışanlarına da tek kullanımlık eldiven ve tulumlar vermeli.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.