Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Belediye'den Körfez Kent Konseyi başkanına 5 bin TL maaş

GÜNDEM 15.12.2019 - 21:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2998+ kez okundu.
 

Belediye'den Körfez Kent Konseyi başkanına 5 bin TL maaş

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün göreve getirdiği Korfez Kent konseyi Başkanı Nazmi Akın’a beş bin lira maaş bağladığı iddiası Körfez ilçede dilden dile konuşuluyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün göreve getirdiği Korfez Kent konseyi Başkanı Nazmi Akın’a beş bin lira maaş bağladığı Körfez ilçede dilden dile dolaşıyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yaklaşık 3 ay önce Körfez Kent Konseyi Başkanlığına getirdiği Nazmi Akın’a Belediye bütçesinden her ay 5 bin TL, huzur hakkı maaşı verdiği ilçede iddia edilirken herkes tarafından dillendiriliyor. Israf yok, tasarruf edeceğiz demişti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerde Körfez ilçe belediye başkanı seçilen Şener Söğüt, yapılan ilk meclis toplantısında Körfez Belediyesi’nin borcu var, israftan kaçacağız, tasarrufa önem vereceğiz. İlk iki yıl bizden hizmet beklemeyin diyerek öğrenci burslarını da kesmişti. Göreve geldiği 8 ayda Belediye bütçesinden Körfez Kent Konseyi’ni Van iline , Körfez Muhtarlar derneğini Afyon’a seminerine göndermişti. Bunun üzerine Körfez ilçede vatandaşlar tarafından Başkan Söğüt’e büyük tepki gösterilmişti.Hem para yok diyeceksiniz, sonra da istediğiniz gibi harcama yapacaksınız.  Şimdi de kendi atadığı Körfez Kent Konseyi başkanına 5 bin TL maaş bağışlamış. Bu İlçe de konuşulan bir iddia. Bu konuda en doğru açıklamayı tabiki Başkan Söğüt açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirecek. Çünkü daha önce Körfez Kent Konseyi Başkanlığı yapan Nihat Gök ile İsa Taş maaş almamışlardı. Bunu da buradan hatırlatmış olalım.  
31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün göreve getirdiği Korfez Kent konseyi Başkanı Nazmi Akın’a beş bin lira maaş bağladığı iddiası Körfez ilçede dilden dile konuşuluyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt’ün göreve getirdiği Korfez Kent konseyi Başkanı Nazmi Akın’a beş bin lira maaş bağladığı Körfez ilçede dilden dile dolaşıyor.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yaklaşık 3 ay önce Körfez Kent Konseyi Başkanlığına getirdiği Nazmi Akın’a Belediye bütçesinden her ay 5 bin TL, huzur hakkı maaşı verdiği ilçede iddia edilirken herkes tarafından dillendiriliyor.

Israf yok, tasarruf edeceğiz demişti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerde Körfez ilçe belediye başkanı seçilen Şener Söğüt, yapılan ilk meclis toplantısında Körfez Belediyesi’nin borcu var, israftan kaçacağız, tasarrufa önem vereceğiz. İlk iki yıl bizden hizmet beklemeyin diyerek öğrenci burslarını da kesmişti. Göreve geldiği 8 ayda Belediye bütçesinden Körfez Kent Konseyi’ni Van iline , Körfez Muhtarlar derneğini Afyon’a seminerine göndermişti. Bunun üzerine Körfez ilçede vatandaşlar tarafından Başkan Söğüt’e büyük tepki gösterilmişti.Hem para yok diyeceksiniz, sonra da istediğiniz gibi harcama yapacaksınız. 

Şimdi de kendi atadığı Körfez Kent Konseyi başkanına 5 bin TL maaş bağışlamış. Bu İlçe de konuşulan bir iddia. Bu konuda en doğru açıklamayı tabiki Başkan Söğüt açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirecek.

Çünkü daha önce Körfez Kent Konseyi Başkanlığı yapan Nihat Gök ile İsa Taş maaş almamışlardı. Bunu da buradan hatırlatmış olalım.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.