Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bıçaklı gasp kameralara yansıdı

ASAYİŞ 02.04.2019 - 21:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2302+ kez okundu.
 

Bıçaklı gasp kameralara yansıdı

Afganistan uyruklu işyeri sahibinin dükkanını basan 5 kişi, içeride bulunan 2 kişiyi darp edip bıçakladıktan sonra kasadaki 150 bin TL’ye gasp ederek kaçtı. Şüpheliler polis ekiplerince yakalanırken olay anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Alınan bilgiye göre 24 Mart günü Gebze Güzeller Mahallesi 92/1 Sokakta bulunan Mehmet Ecer ve Afganistan uyruklu Abdulrahim Murat isimli şahıslara ait işyerine gelen Afganistan uyruklu 5 kişi, ellerindeki bıçaklarla iki iş yeri sahibini darp edip bıçaklayarak, kasada bulunan 150 bin TL’yi gasp ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kameralardan tespit edildiler Yapılan çalışmalarda iş yeri ve çevredeki kameralardan yola çıkan ekipler şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerin bulunduğu İstanbul Bayrampaşa, Sakarya Adapazarı ve Tekirdağ’ın Kapaklı ilçelerinde adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda Afganistan uyruklu İ.N. (20), Ş.S. (20) ve H.S. (20) isimli şüpheliler Sakarya’da, S.M. (19) Tekirdağ’da ve son şüpheli İ.M. (19) ise İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst aramalarında iş yerinden gasp edildiği belirlenen 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Adliyeye sevk edildiler Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri ancak kasadan 150 bin TL değil 12 bin TL gasp ettiklerini söylediği öğrenildi. Şüphelilerin Bayrampaşa ilçesinde bulunan Afganistan uyruklu bir kişiye ait iş yerini de benzer yöntemle gasp ettiği ve 30 bin TL para aldıkları ve Sakarya’da da bir Afganistan uyruklu şahsa ait iş yerini de gasp etme hazırlığı içinde oldukları belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 5 şüpheli Gebze Adliyesine sevk edildi.
Afganistan uyruklu işyeri sahibinin dükkanını basan 5 kişi, içeride bulunan 2 kişiyi darp edip bıçakladıktan sonra kasadaki 150 bin TL’ye gasp ederek kaçtı. Şüpheliler polis ekiplerince yakalanırken olay anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Alınan bilgiye göre 24 Mart günü Gebze Güzeller Mahallesi 92/1 Sokakta bulunan Mehmet Ecer ve Afganistan uyruklu Abdulrahim Murat isimli şahıslara ait işyerine gelen Afganistan uyruklu 5 kişi, ellerindeki bıçaklarla iki iş yeri sahibini darp edip bıçaklayarak, kasada bulunan 150 bin TL’yi gasp ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kameralardan tespit edildiler

Yapılan çalışmalarda iş yeri ve çevredeki kameralardan yola çıkan ekipler şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerin bulunduğu İstanbul Bayrampaşa, Sakarya Adapazarı ve Tekirdağ’ın Kapaklı ilçelerinde adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda Afganistan uyruklu İ.N. (20), Ş.S. (20) ve H.S. (20) isimli şüpheliler Sakarya’da, S.M. (19) Tekirdağ’da ve son şüpheli İ.M. (19) ise İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst aramalarında iş yerinden gasp edildiği belirlenen 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Adliyeye sevk edildiler

Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri ancak kasadan 150 bin TL değil 12 bin TL gasp ettiklerini söylediği öğrenildi. Şüphelilerin Bayrampaşa ilçesinde bulunan Afganistan uyruklu bir kişiye ait iş yerini de benzer yöntemle gasp ettiği ve 30 bin TL para aldıkları ve Sakarya’da da bir Afganistan uyruklu şahsa ait iş yerini de gasp etme hazırlığı içinde oldukları belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 5 şüpheli Gebze Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.