Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bir günde üç mahallede teşkilatlarla buluştu

GÜNDEM 18.11.2018 - 22:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1975+ kez okundu.
 

Bir günde üç mahallede teşkilatlarla buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke, Yukarı Hereke ve Kuzey Mahallesi’nde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Hem çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de gelen soruları cevapladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Mahalle Teşkilatları ile gerçekleştirdiği buluşmalar kapsamında bir günde üç mahalledeydi. İlk olarak Yukarı Hereke Mahallesi’ne geçen Başkan Baran, kültür merkezinde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Baran daha sonra Hereke’ye indi ardından da Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’ne geçerek mahalle teşkilatlarının toplantılarına katıldı. Başkan Baran’a ziyaretlerinde; Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz ve İsa Taş, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. İLİM KENTİNE DÖNÜŞECEĞİZ Yukarı Hereke’de kültür merkezinde teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Başkan İsmail Baran, 55 aylık süreçte Körfez’de önemli işlere imza attıklarını belirterek, “Hayal denilen projeleri hayata geçirdik. Üniversitede bu yıl 2 bin 500 öğrencimiz eğitim görüyor ama bu sayı 4 bin 500’e çıkacak. Bölge ekonomisi için gerçekten önemli. Hereke ve İlimtepe’de hayata geçecek olan yeni üniversite ile adeta bir ilim kentine dönüşeceğiz” dedi. SOSYAL DONATI ALANLARI Yukarı Hereke bölgesinde de Ahmed-i Hani Parkı’nın bölge için önemli bir yatırım olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Her mahallemizde bir sosyal alan oluşturuyoruz. Buna gerçekten önem veriyoruz. Ahmed-i Hani Parkı’mız içerisinde sosyal tesisi olsun, dinlenme alanları olsun bölge için önemli. Şu an bulunduğumuz kültür merkezi de önemli bir eksikliği giderdi” ifadelerini kullandı. GÖNÜL KAZANACAĞIZ Başkan İsmail Baran daha sonra Hereke’ye indi ve burada mahalle teşkilatı ile bir araya geldi. Daha sonra ise Kuzey Mahallesi’ne geçerek teşkilat üyelerine önce yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi ardından onlardan gelen soruları cevapladı. Başkan Baran, yerel seçimlerin önemli olduğunu belirterek, “Duraksamayacağız, gaflete düşmeyeceğiz, boşa vakit geçirmeyeceğiz, gönül kırmadan çalışacağız. Kapı kapı gezeceğiz ve gönülleri kazanacağız” dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke, Yukarı Hereke ve Kuzey Mahallesi’nde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Hem çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de gelen soruları cevapladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Mahalle Teşkilatları ile gerçekleştirdiği buluşmalar kapsamında bir günde üç mahalledeydi. İlk olarak Yukarı Hereke Mahallesi’ne geçen Başkan Baran, kültür merkezinde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Baran daha sonra Hereke’ye indi ardından da Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi’ne geçerek mahalle teşkilatlarının toplantılarına katıldı. Başkan Baran’a ziyaretlerinde; Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz ve İsa Taş, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

İLİM KENTİNE DÖNÜŞECEĞİZ

Yukarı Hereke’de kültür merkezinde teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Başkan İsmail Baran, 55 aylık süreçte Körfez’de önemli işlere imza attıklarını belirterek, “Hayal denilen projeleri hayata geçirdik. Üniversitede bu yıl 2 bin 500 öğrencimiz eğitim görüyor ama bu sayı 4 bin 500’e çıkacak. Bölge ekonomisi için gerçekten önemli. Hereke ve İlimtepe’de hayata geçecek olan yeni üniversite ile adeta bir ilim kentine dönüşeceğiz” dedi.

SOSYAL DONATI ALANLARI

Yukarı Hereke bölgesinde de Ahmed-i Hani Parkı’nın bölge için önemli bir yatırım olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Her mahallemizde bir sosyal alan oluşturuyoruz. Buna gerçekten önem veriyoruz. Ahmed-i Hani Parkı’mız içerisinde sosyal tesisi olsun, dinlenme alanları olsun bölge için önemli. Şu an bulunduğumuz kültür merkezi de önemli bir eksikliği giderdi” ifadelerini kullandı.

GÖNÜL KAZANACAĞIZ

Başkan İsmail Baran daha sonra Hereke’ye indi ve burada mahalle teşkilatı ile bir araya geldi. Daha sonra ise Kuzey Mahallesi’ne geçerek teşkilat üyelerine önce yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi ardından onlardan gelen soruları cevapladı. Başkan Baran, yerel seçimlerin önemli olduğunu belirterek, “Duraksamayacağız, gaflete düşmeyeceğiz, boşa vakit geçirmeyeceğiz, gönül kırmadan çalışacağız. Kapı kapı gezeceğiz ve gönülleri kazanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.