Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Birimler Arası Bilgi Yarışması Nefes Kesti

SAĞLIK 05.08.2018 - 22:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1464+ kez okundu.
 

Birimler Arası Bilgi Yarışması Nefes Kesti

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nin bu sene ilk defa düzenlediği Birimler Arası Bilgi Yarışması sona erdi.

Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, hastane yönetimi, yarışmacılar ve hastane personelinin yoğun ilgi gösterdiği büyük final konferans salonunda gerçekleşti. 18 takımın katıldığı ve Patoloji hekimi Uz.Dr.Berra Akgül Gürkan’ın moderatörlük yaptığı yarışma da 4 takım finalde yarışmaya hak kazanmıştı. Final müsabakalarında Radyoloji ve Veri Hazırlama takımları ilk ikiye girerek büyük finalde yarışmaya hak kazandı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada iki takım da yenişemeyerek yarışma birincisi olmayı başardı. İzmit Seka Devlet Hastanesi olarak hem sosyal faaliyet hem de birimler arası kaynaşmayı hedefleyen biraz da rekabetçi bir yarışma düzenlediklerini belirten hastane başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç şunları kaydetti: " Öncelikle tüm katılımcı birimlerimizi medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Finale kalan birimlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum. Hastane içi kaynaşma ve sosyal faaliyet parolasıyla çıktığımız bu yarışmada, salondaki heyecan ve atmosferi gördükten sonra amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle .." diyerek yarışmanın devamının da geleceği müjdesini verdi. Genel Kültür dalında gerçekleştirilen yarışmalarda Mutemetlik Birimi Üçüncü, Sağlık Kurulu ise Dördüncü olarak dereceye giren diğer takımlar oldu. Dereceye giren birimlerin ve soru komisyonu üyelerinin ödüllerini Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ve hastane idarecileri verdi. Moderatör Patoloji Hekimi Uz.Dr.Berra Akgül Gürkan’a Hastane Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Özlem Haşim çiçek vererek emekleri için teşekkür etti.
İzmit Seka Devlet Hastanesi’nin bu sene ilk defa düzenlediği Birimler Arası Bilgi Yarışması sona erdi.

Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, hastane yönetimi, yarışmacılar ve hastane personelinin yoğun ilgi gösterdiği büyük final konferans salonunda gerçekleşti.

18 takımın katıldığı ve Patoloji hekimi Uz.Dr.Berra Akgül Gürkan’ın moderatörlük yaptığı yarışma da 4 takım finalde yarışmaya hak kazanmıştı. Final müsabakalarında Radyoloji ve Veri Hazırlama takımları ilk ikiye girerek büyük finalde yarışmaya hak kazandı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada iki takım da yenişemeyerek yarışma birincisi olmayı başardı. İzmit Seka Devlet Hastanesi olarak hem sosyal faaliyet hem de birimler arası kaynaşmayı hedefleyen biraz da rekabetçi bir yarışma düzenlediklerini belirten hastane başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç şunları kaydetti: " Öncelikle tüm katılımcı birimlerimizi medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Finale kalan birimlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum. Hastane içi kaynaşma ve sosyal faaliyet parolasıyla çıktığımız bu yarışmada, salondaki heyecan ve atmosferi gördükten sonra amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle .." diyerek yarışmanın devamının da geleceği müjdesini verdi. Genel Kültür dalında gerçekleştirilen yarışmalarda Mutemetlik Birimi Üçüncü, Sağlık Kurulu ise Dördüncü olarak dereceye giren diğer takımlar oldu. Dereceye giren birimlerin ve soru komisyonu üyelerinin ödüllerini Hastane Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç ve hastane idarecileri verdi. Moderatör Patoloji Hekimi Uz.Dr.Berra Akgül Gürkan’a Hastane Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Özlem Haşim çiçek vererek emekleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.