Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Birlik ve beraberlik galibiyetle taçlandı:

SPOR 03.09.2018 - 13:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2595+ kez okundu.
 

Birlik ve beraberlik galibiyetle taçlandı:

3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Fatsa Belediyespor ile oynadığı açılış maçını 2-0’lık galibiyetle taçlandırarak, bir kez daha tüm kentin gururu oldu.

3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Fatsa Belediyespor ile oynadığı açılış maçını 2-0’lık galibiyetle taçlandırarak, bir kez daha tüm kentin gururu oldu. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası tarafından yapılan organizasyonla maçtaki yerini alırken, yoğun ilgi nedeniyle Oda binası maçtan saatler önce atkı ve bayraklarla adeta yeşil-siyaha boyandı. ‘DESTEKLERİMİZ SÜRECEK’ Kocaelispor için kent genelinde oluşturulan birlik-beraberlik ortamının, galibiyetle taçlandığını ifade eden Başkanlar Bulut ve Doğan, “Şehirlere markaları değer katar. Kocaelispor da bizim en büyük markamız. Sonuna kadar korumalı, sahip çıkmalıyız. Tüm kent genelinde böylesi güzel ve sonucu galibiyet olan bir atmosfer ortaya çıkardığı için başta Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy’a, akabinde Kocaelispor Başkanımız Bahri Yavuz’a, kulüp yöneticilerine ve müsabaka boyunca bizlere galibiyet sevinci yaşatmak için mücadele eden sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Kocaeli Ticaret Odası olarak Kocaelispor’umuzun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Fatsa Belediyespor ile oynadığı açılış maçını 2-0’lık galibiyetle taçlandırarak, bir kez daha tüm kentin gururu oldu.

3. Lig, 3. Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, 1 Eylül 2018 Cumartesi günü Fatsa Belediyespor ile oynadığı açılış maçını 2-0’lık galibiyetle taçlandırarak, bir kez daha tüm kentin gururu oldu. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası tarafından yapılan organizasyonla maçtaki yerini alırken, yoğun ilgi nedeniyle Oda binası maçtan saatler önce atkı ve bayraklarla adeta yeşil-siyaha boyandı.

‘DESTEKLERİMİZ SÜRECEK’

Kocaelispor için kent genelinde oluşturulan birlik-beraberlik ortamının, galibiyetle taçlandığını ifade eden Başkanlar Bulut ve Doğan, “Şehirlere markaları değer katar. Kocaelispor da bizim en büyük markamız. Sonuna kadar korumalı, sahip çıkmalıyız. Tüm kent genelinde böylesi güzel ve sonucu galibiyet olan bir atmosfer ortaya çıkardığı için başta Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy’a, akabinde Kocaelispor Başkanımız Bahri Yavuz’a, kulüp yöneticilerine ve müsabaka boyunca bizlere galibiyet sevinci yaşatmak için mücadele eden sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Kocaeli Ticaret Odası olarak Kocaelispor’umuzun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.