Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Boya ve madeni yağ deposunda patlama: 1 ölü 2 yaralı

ASAYİŞ 22.03.2019 - 00:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1489+ kez okundu.
 

Boya ve madeni yağ deposunda patlama: 1 ölü 2 yaralı

Kartepe Köseköy Sanayi Sitesinde bulunan boya ve madeni yağı deposunda çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kartepe Köseköy Sanayi Sitesinde bulunan bir boya ve madeni yağı deposunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulunurken yangın kısa sürede tüm iş yerini sardı. Yangının büyümesi üzerine olay yerine çevre ilçelerden takviye ekipler ve belediyelere ait su tankerleri sevk edildi. İş yeri kullanılamaz hale geldi Yangın, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında iş yeri içinde bulunan baba Mesut Balande (45) yaşamını yitirirken iki çocuğu; Muhammet Balande (24) ve Melik Balande (21) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Boya ve madeni yağ deposu olarak kullanılan iş yerinde meydana gelen patlama sonucu yangının çıktığı öne sürüldü. Yangında tamamen yanan iş yeri ve iş yeri içindeki bir minibüs kullanılamaz hale geldi.  
Kartepe Köseköy Sanayi Sitesinde bulunan boya ve madeni yağı deposunda çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kartepe Köseköy Sanayi Sitesinde bulunan bir boya ve madeni yağı deposunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulunurken yangın kısa sürede tüm iş yerini sardı. Yangının büyümesi üzerine olay yerine çevre ilçelerden takviye ekipler ve belediyelere ait su tankerleri sevk edildi.

İş yeri kullanılamaz hale geldi

Yangın, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında iş yeri içinde bulunan baba Mesut Balande (45) yaşamını yitirirken iki çocuğu; Muhammet Balande (24) ve Melik Balande (21) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Boya ve madeni yağ deposu olarak kullanılan iş yerinde meydana gelen patlama sonucu yangının çıktığı öne sürüldü. Yangında tamamen yanan iş yeri ve iş yeri içindeki bir minibüs kullanılamaz hale geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.