Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bozkurt’a “Anadolu” desteği

SİYASET 22.01.2021 - 18:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2086+ kez okundu.
 

Bozkurt’a “Anadolu” desteği

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya ve bağlı derneklerin yöneticilerini ağırladı

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya ve bağlı derneklerin yöneticilerini ağırladı Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği (KAİD-BİR) Başkanı Necmettin Kaya ile bağlı derneklerin başkanları pandemi dolayısıyla ertelenen ziyaretlerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Bozkurt iki dönem boyunda birliğin onursal başkanlığını yapmıştı. DERNEKLER DE KATILDI Buluşma sırasında Birlik Başkanı Necmettin Kaya’ya Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı İlkin Doydum, Kocaeli Karslılar Derneği ve Kocaeli Kantinciler Derneği Başkanı Alican Kazgan ve Karslılar Derneği Başkan Vekili Alper Alyılmaz eşlik etti. BAŞARI DİLEĞİ Buluşma sırasında konuk Başkan Kaya, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’un hem kent siyasetinde etkin bir sima olduğunu hem de sivil toplum yüzü olan önemli bir isim olduğunu dile getirdi ve kendisine başarılar diledi. Konukları ile yakından ilgilenen İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ise “Anadolu İlleri Dernekler Birliği yönetimimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendilerinin ilgi ve desteği bizler için önemli. Birlik ve dernek başkanlarımıza başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.  
DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya ve bağlı derneklerin yöneticilerini ağırladı

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Anadolu İlleri Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya ve bağlı derneklerin yöneticilerini ağırladı

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği (KAİD-BİR) Başkanı Necmettin Kaya ile bağlı derneklerin başkanları pandemi dolayısıyla ertelenen ziyaretlerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Bozkurt iki dönem boyunda birliğin onursal başkanlığını yapmıştı.

DERNEKLER DE KATILDI

Buluşma sırasında Birlik Başkanı Necmettin Kaya’ya Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı İlkin Doydum, Kocaeli Karslılar Derneği ve Kocaeli Kantinciler Derneği Başkanı Alican Kazgan ve Karslılar Derneği Başkan Vekili Alper Alyılmaz eşlik etti.

BAŞARI DİLEĞİ

Buluşma sırasında konuk Başkan Kaya, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’un hem kent siyasetinde etkin bir sima olduğunu hem de sivil toplum yüzü olan önemli bir isim olduğunu dile getirdi ve kendisine başarılar diledi. Konukları ile yakından ilgilenen İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ise “Anadolu İlleri Dernekler Birliği yönetimimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendilerinin ilgi ve desteği bizler için önemli. Birlik ve dernek başkanlarımıza başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.