Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bu Hizmet Vatandaşı Mutlu Ediyor

YAŞAM 29.06.2019 - 21:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2109+ kez okundu.
 

Bu Hizmet Vatandaşı Mutlu Ediyor

İzmit Belediyesi’nin evde bakım hizmeti yüzlerce vatandaşı mutlu ediyor.

İzmit Belediyesi’nin evde bakım hizmeti yüzlerce vatandaşı mutlu ediyor. Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Evde Bakım hizmetinden halen 269 kişi yararlanıyor. Evde öz bakımını tek başına sağlayamayacak durumda olan hastalar için yürütülen hizmetten yararlananlar duydukları memnuniyeti dile getirecek adeta kelime bulamıyorlar. Bir kadın bir erkekten oluşan İzmit Belediyesi’nin evde bakım ekibine Sağlık Müdürlüğü’nden bir de hemşire eşlik ediyor. ÖNCE İNCELEME YAPILIYIOR Evde bakım hizmetinden yararlanmak isteyenler 318 00 00- 2214-2213 nolu numaralardan talepte bulunuyorlar. Gelen talepler üzerine yetkililer evlerde tespit ziyaretinde bulunduktan sonra bakım hizmetine başlıyorlar. Evde bakım hizmeti kapsamında ihtiyaç sahiplerine saç, sakal kesimi, tırnak kesimi, beden temizliği, banyo hizmetleri veriliyor.    
İzmit Belediyesi’nin evde bakım hizmeti yüzlerce vatandaşı mutlu ediyor.

İzmit Belediyesi’nin evde bakım hizmeti yüzlerce vatandaşı mutlu ediyor.

Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Evde Bakım hizmetinden halen 269 kişi yararlanıyor.

Evde öz bakımını tek başına sağlayamayacak durumda olan hastalar için yürütülen hizmetten yararlananlar duydukları memnuniyeti dile getirecek adeta kelime bulamıyorlar. Bir kadın bir erkekten oluşan İzmit Belediyesi’nin evde bakım ekibine Sağlık Müdürlüğü’nden bir de hemşire eşlik ediyor.

ÖNCE İNCELEME YAPILIYIOR

Evde bakım hizmetinden yararlanmak isteyenler 318 00 00- 2214-2213 nolu numaralardan talepte bulunuyorlar. Gelen talepler üzerine yetkililer evlerde tespit ziyaretinde bulunduktan sonra bakım hizmetine başlıyorlar. Evde bakım hizmeti kapsamında ihtiyaç sahiplerine saç, sakal kesimi, tırnak kesimi, beden temizliği, banyo hizmetleri veriliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.