Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bursa'da Tırmanma, Körfez'de Karting

SPOR 05.10.2018 - 22:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1640+ kez okundu.
 

Bursa'da Tırmanma, Körfez'de Karting

06-07 Ekim hafta sonunda, tırmanma ve karting branşlarında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) faaliyet programında yer alan 2 ayrı ulusal yarış düzenleniyor.

06-07 Ekim hafta sonunda, tırmanma ve karting branşlarında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) faaliyet programında yer alan 2 ayrı ulusal yarış düzenleniyor.  Bursa Tırmanma Orhangazi Nadır’da 2018 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 5. yarışı, 07 Ekim Pazar günü Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından Orhangazi Belediyesi katkılarıyla Orhangazi Hamzalı yolunda organize ediliyor. Nadır Piknik Alanı önünden başlayacak olan etap, Hamzalı Köyü girişinde son bulacak. 5.25 kilometrelik asfalt zeminli parkurda 3 çıkış olarak gerçekleştirilecek yarışa, 4 ayrı kategoride araçlar katılacak. 10:00-12:00 saatleri arasındaki antrenman çıkışları ile başlayacak olan organizasyonda ilk start saat 12:30′da verilecek. İki yıldır otomobil sporlarına başarıyla ev sahipliği yapan ve seyir açısından oldukça elverişli noktaları bulunan Hamzalı parkurunda 4 ayrı kategoride 23 sporcunun mücadelesinin bu yıl da izleyicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor. Karting Coşkusu Bir Kez Daha Körfez'de 2018 Türkiye Karting Şampiyonası 6.ayak yarışı, 06-07 Ekim tarihlerinde TOSFED Körfez Karting Pisti’nde gerçekleştiriliyor.  4 ayrı kategoride 21 sporcunun 3’er yarış yapacakları organizasyon, 06 Ekim Cumartesi günü serbest ve resmi antrenmanlar ile başlayacak. Saat 13:00’da başlayacak sıralama turları ile devam edecek ve 14.25’ten itibaren de Formula Junior, Mini ve Formula Senior/Master ilk yarışları koşulacak. 07 Ekim Pazar günü ise serbest ve resmi antrenmanların ardından saat 11:25’ten itibaren Junior, Mini, Master/Senior sıralaması ile ikinci ve üçüncü yarışlar koşulacak, organizasyon saat 16:15’teki ödül töreni ile son bulacak.    
06-07 Ekim hafta sonunda, tırmanma ve karting branşlarında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) faaliyet programında yer alan 2 ayrı ulusal yarış düzenleniyor.

06-07 Ekim hafta sonunda, tırmanma ve karting branşlarında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) faaliyet programında yer alan 2 ayrı ulusal yarış düzenleniyor. 

Bursa Tırmanma Orhangazi Nadır’da

2018 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 5. yarışı, 07 Ekim Pazar günü Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından Orhangazi Belediyesi katkılarıyla Orhangazi Hamzalı yolunda organize ediliyor.

Nadır Piknik Alanı önünden başlayacak olan etap, Hamzalı Köyü girişinde son bulacak. 5.25 kilometrelik asfalt zeminli parkurda 3 çıkış olarak gerçekleştirilecek yarışa, 4 ayrı kategoride araçlar katılacak. 10:00-12:00 saatleri arasındaki antrenman çıkışları ile başlayacak olan organizasyonda ilk start saat 12:30′da verilecek.

İki yıldır otomobil sporlarına başarıyla ev sahipliği yapan ve seyir açısından oldukça elverişli noktaları bulunan Hamzalı parkurunda 4 ayrı kategoride 23 sporcunun mücadelesinin bu yıl da izleyicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Karting Coşkusu Bir Kez Daha Körfez'de

2018 Türkiye Karting Şampiyonası 6.ayak yarışı, 06-07 Ekim tarihlerinde TOSFED Körfez Karting Pisti’nde gerçekleştiriliyor. 
4 ayrı kategoride 21 sporcunun 3’er yarış yapacakları organizasyon, 06 Ekim Cumartesi günü serbest ve resmi antrenmanlar ile başlayacak. Saat 13:00’da başlayacak sıralama turları ile devam edecek ve 14.25’ten itibaren de Formula Junior, Mini ve Formula Senior/Master ilk yarışları koşulacak.

07 Ekim Pazar günü ise serbest ve resmi antrenmanların ardından saat 11:25’ten itibaren Junior, Mini, Master/Senior sıralaması ile ikinci ve üçüncü yarışlar koşulacak, organizasyon saat 16:15’teki ödül töreni ile son bulacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.