Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükakın: Bu gece dualarımız barış, huzur ve sağlık için olsun

GÜNDEM 18.05.2020 - 19:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2864+ kez okundu.
 

Büyükakın: Bu gece dualarımız barış, huzur ve sağlık için olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ederim.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ederim. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’nin önemini vurgulayan Başkan Büyükakın, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bütün hemşerilerimin ve İslâm dünyasının Kadir Gecesi mübarek olsun, Bu gece, hatalarımızdan, zaaflarımızdan arınmak, kendisine ve çevresine daha hayırlı insanlar olabilmek için dualar edeceğiz. Kadir Gecemizin iç dünyamızda doğacak iman ve ihlâs güneşi ile hayatımızda yeni bir başlangıca vesile olması ve gönüllerimize manevî hazineler sunmasını diliyorum. Milletçe zor günlerden geçiyoruz. Dünya ve Türkiye, Covid-19 salgınıyla mücadele diyor. Salgın tedbirleri kapsamında Ramazan ayı boyunca aynı sofralarda iftar yapamadık, teravihlerde aynı secdeye yönelemedik, sahur vakitlerinde buluşamadık. Ancak aldığımız tedbirler ve Allah’ın izniyle virüse karşı mücadelemizde önemli bir safhaya geldik. Bu gece de ellerimizi açıp virüs ve benzeri tüm musibetlerden bizleri koruması için Rabbimize içten gelen dualar edelim. Allah bu mübarek gece hürmetine bütün insanlığa barış, huzur ve sağlık versin. Milletimizin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ederim.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ederim.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’nin önemini vurgulayan Başkan Büyükakın, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bütün hemşerilerimin ve İslâm dünyasının Kadir Gecesi mübarek olsun, Bu gece, hatalarımızdan, zaaflarımızdan arınmak, kendisine ve çevresine daha hayırlı insanlar olabilmek için dualar edeceğiz. Kadir Gecemizin iç dünyamızda doğacak iman ve ihlâs güneşi ile hayatımızda yeni bir başlangıca vesile olması ve gönüllerimize manevî hazineler sunmasını diliyorum.

Milletçe zor günlerden geçiyoruz. Dünya ve Türkiye, Covid-19 salgınıyla mücadele diyor. Salgın tedbirleri kapsamında Ramazan ayı boyunca aynı sofralarda iftar yapamadık, teravihlerde aynı secdeye yönelemedik, sahur vakitlerinde buluşamadık. Ancak aldığımız tedbirler ve Allah’ın izniyle virüse karşı mücadelemizde önemli bir safhaya geldik. Bu gece de ellerimizi açıp virüs ve benzeri tüm musibetlerden bizleri koruması için Rabbimize içten gelen dualar edelim. Allah bu mübarek gece hürmetine bütün insanlığa barış, huzur ve sağlık versin.

Milletimizin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.