Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükakın “İstikrara ihtiyaç var”

SİYASET 15.03.2019 - 14:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2187+ kez okundu.
 

Büyükakın “İstikrara ihtiyaç var”

Önümüzdeki yerel seçimleri sadece bir yerel seçim olarak değerlendirmenin doğru olmadığını söyleyen Büyükakın, Türkiye’nin yükselmeye başladığı dönemlerde birilerinin ülkeyi aşağı çekmeye çalıştığını belirterek, “İnsanların geleceğe ümitle bakması için istikrara ihtiyaç var” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Kars İli Derneği’ni ziyaret etti. Karslılar Derneği Lokali’nde gerçekleşen ziyarete AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Karslılar Derneği Başkanı Dernek Başkanı Ertekin Akbulak, meclis üyesi adayları ve Karslı vatandaşlar katıldı. BELEDİYECİLİK GÜÇLENDİ Programda Karslı vatandaşlara hitap eden Büyükakın Kocaeli’ne ilişkin tüm detaylara hakim olduğunu belirterek “2004 yılından sonra belediyeler çok daha güçlü hale geldi. Eskiden hükümetlerin yapmaya cesaret edemediği projeleri Büyükşehirler yapmaya başladı. Nasip olursa Çenesuyu’nun olduğu yerde bir battı çıktı daha yapacağız. Belediyeciliği nasıl yapacağımıza dair deneyimimiz var, bu konuda liyakatimizin olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi. KUPÜRLERDEN ÖRNEKLER GÖSTERDİ Konuşmasının devamında Türkiye ne zaman ayağa kalksa, birilerinin ülkeyi aşağı çekmeye çalıştığını söyleyen Büyükakın, Gezi Parkı olaylarını örnek gösterdi. O tarihte bir duvara yazılan yazılara ilişkin gazete kupürlerini vatandaşlara göstererek “Gezi olaylarında ‘Zulüm 1453’te başladı’ diye duvarlara yazdılar. Bunu bir Türk evladı yazmış olabilir mi? Bu vatanı seven biri bunu yazamaz. O eylemleri yapanlar 3’üncü havalimanını yapmamızı istemediler. Çünkü bu havalimanı Almanya’daki Frankfurt Havalimanı’na engel olacaktı. Geçen günlerde düşen iki adet Boeing 737 tipi uçaklarla ilgili İsviçre yayınladığı haberde Türk Hava Yolları’nın uçağını kullanıyor. Bu bizim Türk Hava Yolları’nın itibarını sarsmak için yapılmış bir harekettir. Bu 3’üncü Havalimanı’nı niye istemediklerini gösteriyor. Bundan önce Türkiye adeta öğrenilmiş çaresizlik sendromuna kapılmıştı, Sayın Cumhurbaşkanımız’la bu döngüyü kırdı. Tüm dünya Erdoğan ile birlikte ‘Dünya 5’ten büyüktür’ demeyi öğrendi. Bu yüzden, Türkiye’nin güçlenmesine devam etmesi için bunu sadece bir yerel seçim olarak değerlendiremeyiz” diye konuştu.    
Önümüzdeki yerel seçimleri sadece bir yerel seçim olarak değerlendirmenin doğru olmadığını söyleyen Büyükakın, Türkiye’nin yükselmeye başladığı dönemlerde birilerinin ülkeyi aşağı çekmeye çalıştığını belirterek, “İnsanların geleceğe ümitle bakması için istikrara ihtiyaç var” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Kars İli Derneği’ni ziyaret etti. Karslılar Derneği Lokali’nde gerçekleşen ziyarete AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Karslılar Derneği Başkanı Dernek Başkanı Ertekin Akbulak, meclis üyesi adayları ve Karslı vatandaşlar katıldı.

BELEDİYECİLİK GÜÇLENDİ
Programda Karslı vatandaşlara hitap eden Büyükakın Kocaeli’ne ilişkin tüm detaylara hakim olduğunu belirterek “2004 yılından sonra belediyeler çok daha güçlü hale geldi. Eskiden hükümetlerin yapmaya cesaret edemediği projeleri Büyükşehirler yapmaya başladı. Nasip olursa Çenesuyu’nun olduğu yerde bir battı çıktı daha yapacağız. Belediyeciliği nasıl yapacağımıza dair deneyimimiz var, bu konuda liyakatimizin olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi.

KUPÜRLERDEN ÖRNEKLER GÖSTERDİ
Konuşmasının devamında Türkiye ne zaman ayağa kalksa, birilerinin ülkeyi aşağı çekmeye çalıştığını söyleyen Büyükakın, Gezi Parkı olaylarını örnek gösterdi. O tarihte bir duvara yazılan yazılara ilişkin gazete kupürlerini vatandaşlara göstererek “Gezi olaylarında ‘Zulüm 1453’te başladı’ diye duvarlara yazdılar. Bunu bir Türk evladı yazmış olabilir mi? Bu vatanı seven biri bunu yazamaz. O eylemleri yapanlar 3’üncü havalimanını yapmamızı istemediler. Çünkü bu havalimanı Almanya’daki Frankfurt Havalimanı’na engel olacaktı. Geçen günlerde düşen iki adet Boeing 737 tipi uçaklarla ilgili İsviçre yayınladığı haberde Türk Hava Yolları’nın uçağını kullanıyor. Bu bizim Türk Hava Yolları’nın itibarını sarsmak için yapılmış bir harekettir. Bu 3’üncü Havalimanı’nı niye istemediklerini gösteriyor. Bundan önce Türkiye adeta öğrenilmiş çaresizlik sendromuna kapılmıştı, Sayın Cumhurbaşkanımız’la bu döngüyü kırdı. Tüm dünya Erdoğan ile birlikte ‘Dünya 5’ten büyüktür’ demeyi öğrendi. Bu yüzden, Türkiye’nin güçlenmesine devam etmesi için bunu sadece bir yerel seçim olarak değerlendiremeyiz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.