Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükşehir Zabıtadan yaralı kediye yardım eli

YAŞAM 03.07.2018 - 23:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2645+ kez okundu.
 

Büyükşehir Zabıtadan yaralı kediye yardım eli

Büyükşehir Trafik Zabıta ekiplerin tarafındanyaralı olarak bulunan kedi, tedavi için Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik ekipleri, İzmit Fuarı alanı içerisinde yaralı halde bulduklarıkediyesahip çıktı. Trafik ekiplerinin rutin saha kontrolleri sırasında fark edilen yaralı kedi zaman kaybetmeden Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü. Merkezde uzman veteriner hekim tarafından tedavi altına alınan kedinin sol önayağındantedavisine başlandı. YARALI KEDİ BAKIMEVİNE TESLİM EDİLDİ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra trafik düzeninin sağlanmasında da önemli rol oynuyor. Ekipler hizmetlerini sürdürürken devriye görevlerinde karşılaştıkları olaylara da anında müdahale ediyor. Bu kapsamda TrafikZabıta ekipleri devriye görevlerinde İzmit Fuarı’nda yaralı bir kedi olduğunu tespit etti. Ekipler araçla yaralı kediyi, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. Ekipler yaralı kediyi, tedavisinin yapılması amacıyla bakımevi görevlilerine teslim etti. TEDAVİDEN SONRA DOĞAYA SALINACAK Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevinde uzman veteriner hekim tarafından yapılan ilk muayenede, yaralı kedinin sol ön bacağında doku zedelenmesi tespit edildi. Tedavisine başlananyaralı kedinin durumu şimdi çok iyi. Tedavisi bittikten sonra kedi doğaya salınacak.  
Büyükşehir Trafik Zabıta ekiplerin tarafındanyaralı olarak bulunan kedi, tedavi için Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik ekipleri, İzmit Fuarı alanı içerisinde yaralı halde bulduklarıkediyesahip çıktı. Trafik ekiplerinin rutin saha kontrolleri sırasında fark edilen yaralı kedi zaman kaybetmeden Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü. Merkezde uzman veteriner hekim tarafından tedavi altına alınan kedinin sol önayağındantedavisine başlandı.

YARALI KEDİ BAKIMEVİNE TESLİM EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra trafik düzeninin sağlanmasında da önemli rol oynuyor. Ekipler hizmetlerini sürdürürken devriye görevlerinde karşılaştıkları olaylara da anında müdahale ediyor. Bu kapsamda TrafikZabıta ekipleri devriye görevlerinde İzmit Fuarı’nda yaralı bir kedi olduğunu tespit etti. Ekipler araçla yaralı kediyi, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. Ekipler yaralı kediyi, tedavisinin yapılması amacıyla bakımevi görevlilerine teslim etti.

TEDAVİDEN SONRA DOĞAYA SALINACAK

Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevinde uzman veteriner hekim tarafından yapılan ilk muayenede, yaralı kedinin sol ön bacağında doku zedelenmesi tespit edildi. Tedavisine başlananyaralı kedinin durumu şimdi çok iyi. Tedavisi bittikten sonra kedi doğaya salınacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.