Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükşehirden 41 kişiye Kocaelispor forması

SPOR 09.07.2020 - 13:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1688+ kez okundu.
 

Büyükşehirden 41 kişiye Kocaelispor forması

Büyükşehir Belediyesi sosyal medya üzerinden çekilişle 41 kişiye Kocaelispor Forması hediye etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehrin marka takımı Kocaelispor’a destek vermeye devam ediyor. Bu yıl üst lige çıkmak için Kocaelispor’un transfer tahtasının açılmasında büyük pay sahibi olan Büyükşehir, sosyal medya üzerinden de şehrin takımına destek veriyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya üzerinden yapılan çekilişle 41 kişiye Kocaelispor forması hediye etti.   BİLGİEVİ ÖĞRETMENLERİ İLE EVDE DENEY-İN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 41 kişiye Kocaelispor forması kampanyası, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Twitter üzerinden yapıldı. Kısa süre içinde ilgi gören paylaşım taraftarlar arasında da beğenildi. 41 ŞANSLI KİŞİ FORMLARI KAZANDI, ÇEKİLŞLER DEVAM EDECEK Yapılan Twitter paylaşımıyla 41 şanslı taraftar çekilişle forma kazandı. Büyükşehir yetkilileri Kocaelispor’a destek amaçlı yapılan çekilişlerin devam edeceğini söyledi. Kısa süre içinde hazırlanan hediye formalar, Spor Kenti Kocaeli etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. İŞTE KAZANANLAR Kazananların formalarını teslim almak için sosyal medya üzerinden Büyükşehirle irtibat kurması gerekiyor. Çekilişle forma kazanan 41 kişi ise şöyle oldu. @seyda4196 @Mertaatay14 @fatihburgu @iDRiSUAR5 @alicanakan_akan @ulasekiz @a_erall @SuekinciBerat @kubratuncaa @selahattinTANTA @KilicOguuz @kousiyasal @shnslm @tuzkrall_ @ugrcnky @Hasancan224 @Ggokceerkur41 @izmitlili @ManszDavut @OnerGur @hidayetokutan @anL_nFs @nurmente @karavarizm @CeysGvs @Alii_4129 @aliozdemir110 @DipsizKuyu41 @Ayegl57981258 @aydinaydemir41 @ofc2941 @mert_yurttutmaz @OzgurEngiin @GultekinAkgunes @azizotkur41 @KadirSafak9 @emirhansakcakkk @helintoprakk @X_man52 @DLK_YİGİT @41emree    
Büyükşehir Belediyesi sosyal medya üzerinden çekilişle 41 kişiye Kocaelispor Forması hediye etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehrin marka takımı Kocaelispor’a destek vermeye devam ediyor. Bu yıl üst lige çıkmak için Kocaelispor’un transfer tahtasının açılmasında büyük pay sahibi olan Büyükşehir, sosyal medya üzerinden de şehrin takımına destek veriyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya üzerinden yapılan çekilişle 41 kişiye Kocaelispor forması hediye etti.  

BİLGİEVİ ÖĞRETMENLERİ İLE EVDE DENEY-İN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 41 kişiye Kocaelispor forması kampanyası, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Twitter üzerinden yapıldı. Kısa süre içinde ilgi gören paylaşım taraftarlar arasında da beğenildi.

41 ŞANSLI KİŞİ FORMLARI KAZANDI, ÇEKİLŞLER DEVAM EDECEK

Yapılan Twitter paylaşımıyla 41 şanslı taraftar çekilişle forma kazandı. Büyükşehir yetkilileri Kocaelispor’a destek amaçlı yapılan çekilişlerin devam edeceğini söyledi. Kısa süre içinde hazırlanan hediye formalar, Spor Kenti Kocaeli etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İŞTE KAZANANLAR

Kazananların formalarını teslim almak için sosyal medya üzerinden Büyükşehirle irtibat kurması gerekiyor. Çekilişle forma kazanan 41 kişi ise şöyle oldu.

@seyda4196

@Mertaatay14

@fatihburgu

@iDRiSUAR5

@alicanakan_akan

@ulasekiz

@a_erall

@SuekinciBerat

@kubratuncaa

@selahattinTANTA

@KilicOguuz

@kousiyasal

@shnslm

@tuzkrall_

@ugrcnky

@Hasancan224

@Ggokceerkur41

@izmitlili

@ManszDavut

@OnerGur

@hidayetokutan

@anL_nFs

@nurmente

@karavarizm

@CeysGvs

@Alii_4129

@aliozdemir110

@DipsizKuyu41

@Ayegl57981258

@aydinaydemir41

@ofc2941

@mert_yurttutmaz

@OzgurEngiin

@GultekinAkgunes

@azizotkur41

@KadirSafak9

@emirhansakcakkk

@helintoprakk

@X_man52

@DLK_YİGİT

@41emree

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.