Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Büyükşehirli Pehlivanlar Kırkpınar’da

SPOR 13.07.2018 - 21:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2434+ kez okundu.
 

Büyükşehirli Pehlivanlar Kırkpınar’da

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü pehlivanları 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne’ye gitti

Türk güreşinin en büyük organizasyonu tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri başladı. 657’ncisi düzenlenecek olan Kırkpınar yağlı güreşleri, üç gün boyunca devam edecek. Edirne Sarayiçinde düzenlenecek olan Geleneksel Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yağlı güreşçiler Edirne’ye gitti. Türkiye'nin en büyük yağlı güreş organizasyonu olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, 40 pehlivan ile katılıyor. BAŞPEHLİVANLIK İÇİN MÜCADELE EDECEK Türkiye’nin en iyi başpehlivanının belirleneceği Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde güreşçiler Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri şampiyonluk için çimene çıkacaklar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’luFaruk Akkoyun başpehlivanlıkta Türkiye’nin en iyisi olmak için güreşecek. Başaltında Tanju Gemici, Emre Gürbüz, Ercan Gençdoğan, Ali İmamoğlu, Hamit Altun, Rıfat Poyraz, Kazım San ve Abdullah Kaçmazoğlumücadele edecek diğer isimler olacak. 40 PEHLİVANLA KATILACAK Büyükşehir Kağıtspor ayrıca büyük orta boyundaMustafa Arslan, Refik Öner, Muhammet Emin, Mehmet Budak, Oğuzhan Tekmen, Alparslan Tekmen ve küçük orta küçük, deste, tozkoparan, ayak, teşvik, minik boylarında birçok sporcu ile mücadele verecek.  
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulübü pehlivanları 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne’ye gitti

Türk güreşinin en büyük organizasyonu tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri başladı. 657’ncisi düzenlenecek olan Kırkpınar yağlı güreşleri, üç gün boyunca devam edecek. Edirne Sarayiçinde düzenlenecek olan Geleneksel Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşleri için hazırlıklarını tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu yağlı güreşçiler Edirne’ye gitti. Türkiye'nin en büyük yağlı güreş organizasyonu olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, 40 pehlivan ile katılıyor.

BAŞPEHLİVANLIK İÇİN MÜCADELE EDECEK

Türkiye’nin en iyi başpehlivanının belirleneceği Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde güreşçiler Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri şampiyonluk için çimene çıkacaklar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’luFaruk Akkoyun başpehlivanlıkta Türkiye’nin en iyisi olmak için güreşecek. Başaltında Tanju Gemici, Emre Gürbüz, Ercan Gençdoğan, Ali İmamoğlu, Hamit Altun, Rıfat Poyraz, Kazım San ve Abdullah Kaçmazoğlumücadele edecek diğer isimler olacak.

40 PEHLİVANLA KATILACAK

Büyükşehir Kağıtspor ayrıca büyük orta boyundaMustafa Arslan, Refik Öner, Muhammet Emin, Mehmet Budak, Oğuzhan Tekmen, Alparslan Tekmen ve küçük orta küçük, deste, tozkoparan, ayak, teşvik, minik boylarında birçok sporcu ile mücadele verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.