">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çaldıkları tır ile yakalandılar!

ASAYİŞ 11.09.2020 - 10:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2416+ kez okundu.
 

Çaldıkları tır ile yakalandılar!

Gebze’de park halindeki tırı çaldıkları gerekçesiyle polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre Gebze İlçesinde 6 Eylül 2020 günü meydana gelen tır  hırsızlığı ile ilgili olarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri olayı  daha öncede benzer suçlardan sabıkları bulunan S.Y., D.S., F.H. ve A.G. isimli 4 şüphelinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucu şahısların İstanbul’da olduğunu belirleyen Kocaeli polisi, 9 ve 10 Eylül günü İstanbul’da 2 ayrı operasyon düzenledi. ÇALDIKLARI TIR İLE YAKALANDILAR Operasyonda olayın zanlıları yakalanarak gözaltına alınırken, çalınan tır ise motor ve şase numarası değiştirilmiş olarak ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 17 suçtan sabıkalı S.Y, 14 ayrı suçtan sabıkalı D.S, 2 ayrı suçtan sabıkalı F.H. ve 1 suçtan sabıkalı A.G. tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken ele geçirilen tır ise sahibine teslim edildi. 

Gebze’de park halindeki tırı çaldıkları gerekçesiyle polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre Gebze İlçesinde 6 Eylül 2020 günü meydana gelen tır  hırsızlığı ile ilgili olarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri olayı  daha öncede benzer suçlardan sabıkları bulunan S.Y., D.S., F.H. ve A.G. isimli 4 şüphelinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucu şahısların İstanbul’da olduğunu belirleyen Kocaeli polisi, 9 ve 10 Eylül günü İstanbul’da 2 ayrı operasyon düzenledi.

ÇALDIKLARI TIR İLE YAKALANDILAR

Operasyonda olayın zanlıları yakalanarak gözaltına alınırken, çalınan tır ise motor ve şase numarası değiştirilmiş olarak ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 17 suçtan sabıkalı S.Y, 14 ayrı suçtan sabıkalı D.S, 2 ayrı suçtan sabıkalı F.H. ve 1 suçtan sabıkalı A.G. tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken ele geçirilen tır ise sahibine teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.