Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çamlıtepe’ye dev spor kompleksi

SPOR 08.05.2018 - 23:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2403+ kez okundu.
 

Çamlıtepe’ye dev spor kompleksi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi iş birliği ile 4 bin 200 metrekarelik alanda inşaa edilecek ve içerisinde açık ve kapalı sahaların yer alacağı spor kompleksinin temeli atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi iş birliği ile 4 bin 200 metrekarelik alanda inşaa edilecek ve içerisinde açık ve kapalı sahaların yer alacağı spor kompleksinin temeli atıldı Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi’nin açılışına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli, İsa Taş ve Levent Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran söz aldı. Başkan Baran, Sporun Başkenti Körfez’e yakışan projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. TESİSLERE BÜYÜK YATIRIM Körfez’de Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri içe üç spor kompleksi inşa edeceklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Gerek sosyal gerekse diğer projelerimizde her zaman yanımızda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Şimdi üç spor kompleksimizi Körfezimize kazandıracağız. Ayrıca dört okulumuza da spor salonu yapıyoruz. ÇOK HIZLI İLERLİYORUZ Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında, “Burasını kısa sürede bitirerek inşallah halkımızın hizmetine açacağız. Güzel hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarına göre projelerimizi öncelik sıralamasına göre gerçekleştiriyoruz. Bu yaptıklarımızı eskiden devlet bile yapamazdı. Üst geçit açılışına Başbakan gelirdi. Şimdi biz onların ne temel atmasını ne açılışını yapabiliyoruz. Çünkü yetişemiyoruz. Çok hızlı bir ilerleme var” dedi. GENÇLERİMİZ, ZENGİNLİĞİMİZ ‘En büyük yatırımlarımızı gençlere yapıyoruz’ diyerek sözlerine devam eden Karaosmanoğlu, “Gençlik bizim geleceğimiz, umudumuz, yarınımız. Bir anne ve babanın en büyük zenginliği nedir derseniz; Hayırlı evlattır derim. Bizler de gençlerimizde spor sevgisini ve bilincini yaygınlaştırmak amacıyla yeni alanlar inşa ediyoruz. İşte bu amaçla açık ve kapalı spor sahalarını, kafeterya ve dinlenme salonlarını içeren Çamlıtepe Spor Kompleksi’nin temelini atıyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkanlar İbrahim Karaosmanoğlu, İsmail Baran ve Şener Söğüt birlikte butona bastı. HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi 4 bin 200 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Bölgeye değer katacak olan proje içerisinde açık ve kapalı futbol sahalarının yanı sıra basketbol, voleybol ve tenis sahaları yer alacak. Sosyal hayata olumlu katkı yapacak kompleks içerisinde vatandaşlar için aynı zamanda kafeteryada bulunacak. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi iş birliği ile 4 bin 200 metrekarelik alanda inşaa edilecek ve içerisinde açık ve kapalı sahaların yer alacağı spor kompleksinin temeli atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi iş birliği ile 4 bin 200 metrekarelik alanda inşaa edilecek ve içerisinde açık ve kapalı sahaların yer alacağı spor kompleksinin temeli atıldı

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi’nin açılışına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli, İsa Taş ve Levent Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran söz aldı. Başkan Baran, Sporun Başkenti Körfez’e yakışan projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

TESİSLERE BÜYÜK YATIRIM

Körfez’de Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri içe üç spor kompleksi inşa edeceklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Gerek sosyal gerekse diğer projelerimizde her zaman yanımızda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Şimdi üç spor kompleksimizi Körfezimize kazandıracağız. Ayrıca dört okulumuza da spor salonu yapıyoruz.

ÇOK HIZLI İLERLİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında, “Burasını kısa sürede bitirerek inşallah halkımızın hizmetine açacağız. Güzel hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın ihtiyaçlarına göre projelerimizi öncelik sıralamasına göre gerçekleştiriyoruz. Bu yaptıklarımızı eskiden devlet bile yapamazdı. Üst geçit açılışına Başbakan gelirdi. Şimdi biz onların ne temel atmasını ne açılışını yapabiliyoruz. Çünkü yetişemiyoruz. Çok hızlı bir ilerleme var” dedi.

GENÇLERİMİZ, ZENGİNLİĞİMİZ

‘En büyük yatırımlarımızı gençlere yapıyoruz’ diyerek sözlerine devam eden Karaosmanoğlu, “Gençlik bizim geleceğimiz, umudumuz, yarınımız. Bir anne ve babanın en büyük zenginliği nedir derseniz; Hayırlı evlattır derim. Bizler de gençlerimizde spor sevgisini ve bilincini yaygınlaştırmak amacıyla yeni alanlar inşa ediyoruz. İşte bu amaçla açık ve kapalı spor sahalarını, kafeterya ve dinlenme salonlarını içeren Çamlıtepe Spor Kompleksi’nin temelini atıyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkanlar İbrahim Karaosmanoğlu, İsmail Baran ve Şener Söğüt birlikte butona bastı.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi 4 bin 200 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Bölgeye değer katacak olan proje içerisinde açık ve kapalı futbol sahalarının yanı sıra basketbol, voleybol ve tenis sahaları yer alacak. Sosyal hayata olumlu katkı yapacak kompleks içerisinde vatandaşlar için aynı zamanda kafeteryada bulunacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.