Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Canbaz'dan başkan Söğüt'e “İflas ettiniz”

SİYASET 13.06.2020 - 13:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2876+ kez okundu.
 

Canbaz'dan başkan Söğüt'e “İflas ettiniz”

İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, Haziran ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada Körfez Belediyesi’nin iflas ettiğini söyleyerek, “Yine kredi çekmek için onay istiyorsunuz, kredi çekmekten vazgeçin, borç borçla ödenmez” dedi

Geçekleşen toplantıda 2019 faaliyet raporu hakkında söz alan Fevzi Canbaz, “Projeleri tamamlayamadınız, size borcun ne kadar olduğunu sorduk, utanıp söyleyemediniz. Bir kredi için onay aldınız, bu para nereye harcandı ki, şimdi yine 5 milyon lira kredi çekmek için onay istiyorsunuz. Bu parayı da borç ödemek ya da kiralayacağınız arabalar vermek için mi alacaksınız? İflas ettiniz, tüketici belediye olmaktan kurtulun üretici belediye olun” dedi. Bu eleştiriye cevap veren Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Adama sormuşlar Cennet’i ister misin diye, o da canım Cennet’e gitmek istiyor ama günahlarım izin vermiyor demiş. Hizmetleri bir an önce halkımızla buluşturmak istiyoruz ama imkanlar ölçüsünde bunları zamanla yapabiliyoruz. Muhalefet olmalı biz olumlu eleştirilere açığız. Muhalefet ne kadar iyi olursa biz de o oranda hızlanırız, rehavete kapılmayız” dedi. İlimtepe’ye Millet Bahçesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İlimtepe’de yapılacak olan Millet Bahçesi Projesini onayladığını belirten Başkan Şener Söğüt “Millet Bahçesini ilçemize kazandırıyoruz. İlçemizin kent meydanlarına ihtiyacı var. Yarımca’da, Mehmet Akif Ersoy Cami’nin batı tarafı ve hemen karşısındaki alanda kent meydanı projemizi hazırladık 2020 ve 2021 yılları içerisinde hayata geçireceğiz. Güney ve Fatih Mahallelerinde alt yapı çalışmaları başladı. Çevre, alt, üst yapı, sosyal ve kültürel çalışmalarımızın tamamını planladık. Tek tek hayata geçireceğiz. Ne söz verdiysek onu yapacağız. Bir sözümüzde Kanun Hükmünde Kararname ( KHK) ile belediyemizde çalışmaya başlayan mesai arkadaşlarımıza Haziran ayında ücretlerinde iyileştirme yapacağız demiştik. Bu arkadaşlarımız da, emeklerinin karşılığını alacaklar.” diye konuştu.
İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, Haziran ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada Körfez Belediyesi’nin iflas ettiğini söyleyerek, “Yine kredi çekmek için onay istiyorsunuz, kredi çekmekten vazgeçin, borç borçla ödenmez” dedi

Geçekleşen toplantıda 2019 faaliyet raporu hakkında söz alan Fevzi Canbaz, “Projeleri tamamlayamadınız, size borcun ne kadar olduğunu sorduk, utanıp söyleyemediniz. Bir kredi için onay aldınız, bu para nereye harcandı ki, şimdi yine 5 milyon lira kredi çekmek için onay istiyorsunuz. Bu parayı da borç ödemek ya da kiralayacağınız arabalar vermek için mi alacaksınız? İflas ettiniz, tüketici belediye olmaktan kurtulun üretici belediye olun” dedi.

Bu eleştiriye cevap veren Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Adama sormuşlar Cennet’i ister misin diye, o da canım Cennet’e gitmek istiyor ama günahlarım izin vermiyor demiş. Hizmetleri bir an önce halkımızla buluşturmak istiyoruz ama imkanlar ölçüsünde bunları zamanla yapabiliyoruz. Muhalefet olmalı biz olumlu eleştirilere açığız. Muhalefet ne kadar iyi olursa biz de o oranda hızlanırız, rehavete kapılmayız” dedi.

İlimtepe’ye Millet Bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İlimtepe’de yapılacak olan Millet Bahçesi Projesini onayladığını belirten Başkan Şener Söğüt “Millet Bahçesini ilçemize kazandırıyoruz. İlçemizin kent meydanlarına ihtiyacı var. Yarımca’da, Mehmet Akif Ersoy Cami’nin batı tarafı ve hemen karşısındaki alanda kent meydanı projemizi hazırladık 2020 ve 2021 yılları içerisinde hayata geçireceğiz. Güney ve Fatih Mahallelerinde alt yapı çalışmaları başladı. Çevre, alt, üst yapı, sosyal ve kültürel çalışmalarımızın tamamını planladık. Tek tek hayata geçireceğiz. Ne söz verdiysek onu yapacağız. Bir sözümüzde Kanun Hükmünde Kararname ( KHK) ile belediyemizde çalışmaya başlayan mesai arkadaşlarımıza Haziran ayında ücretlerinde iyileştirme yapacağız demiştik. Bu arkadaşlarımız da, emeklerinin karşılığını alacaklar.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.