Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Caner Göçmez, Cumartesi açıklıyor

SİYASET 07.11.2018 - 01:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2754+ kez okundu.
 

Caner Göçmez, Cumartesi açıklıyor

Körfez ilçede geniş kesim tarafından sevilen Eczacı Caner Göçmez aday adaylığını Cumartesi günü açıklıyor. AKP'den Körfez Belediye Başkanlığına talip olan Göçmez’in görkemli bir aday adaylığı açıklaması yapması bekleniyor.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen zaman zaman ürettiği farklı projelerle gündeme gelen ve uzun bir süredir Körfez’de eczacılık yapan Caner Göçmez,  yeniden siyasete giriyor. Bir dönem Genç Parti’de siyaset yapan Göçmez, bu dönem AKP'den Körfez Belediye Başkanlığına Aday Adayı oluyor. 10 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da adaylık başvurusunda bulunacak olan Göçmez 1997 yılından beri Körfez’de eczacılık yapmakta.  Caner Göçmez Kimdir 1972 Gölcük doğumlu. İlk, orta ve liseyi İzmit’te bitirdi. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun. 1995 yılında askere gidip geldikten sonra 1997 yılında Tütünçiftlik’teki Körfez Eczanesini devir alarak mesleğe başladı. Evli. Alman Lisesi birinci sınıf öğrencisi bir kızı var. Eşi de KOÜ Tıp Fakültesinde doçent olarak görev yapıyor.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından sevilen Eczacı Caner Göçmez aday adaylığını Cumartesi günü açıklıyor. AKP'den Körfez Belediye Başkanlığına talip olan Göçmez’in görkemli bir aday adaylığı açıklaması yapması bekleniyor.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen zaman zaman ürettiği farklı projelerle gündeme gelen ve uzun bir süredir Körfez’de eczacılık yapan Caner Göçmez,  yeniden siyasete giriyor. Bir dönem Genç Parti’de siyaset yapan Göçmez, bu dönem AKP'den Körfez Belediye Başkanlığına Aday Adayı oluyor. 10 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da adaylık başvurusunda bulunacak olan Göçmez 1997 yılından beri Körfez’de eczacılık yapmakta. 

Caner Göçmez Kimdir

1972 Gölcük doğumlu. İlk, orta ve liseyi İzmit’te bitirdi. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun. 1995 yılında askere gidip geldikten sonra 1997 yılında Tütünçiftlik’teki Körfez Eczanesini devir alarak mesleğe başladı. Evli. Alman Lisesi birinci sınıf öğrencisi bir kızı var. Eşi de KOÜ Tıp Fakültesinde doçent olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.