Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çarşıbaşı Caddesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor

YAŞAM 02.01.2021 - 16:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2291+ kez okundu.
 

Çarşıbaşı Caddesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’ndeki çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nden başlayan yol çalışması tüm hızı ile sürüyor. Çalışma tamamlandığında Durhasan, Kozluca, Balören, Sultaniye, Solaklar, Eseler ve Bayraktar gibi bölgedeki köylere güvenli, kolay ve konforlu ulaşımı sağlayacak 4.5 km’lik 3 şeritli yol hayata geçirilecek. TERASMAN VE TRİMER KAZILARI YAPILIYOR Alt yapıda yenilemelerin yapıldığı, trafiğin yoğun ve ağır vasıta araçlarının sürekli hareket halinde olduğu Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nde yolun temelini oluşturan pilent mix temel serimine başlandı. Caddenin 1.aks kısımda asfalt öncesi yol iyileştirme terasman ve trimer kazı çalışmalarına devam ediliyor. 4.5 KİLOMETRE YOL Üç ayrı noktada ekiplerin çalıştığı Çarşıbaşı Caddesi’nde, çalışmaların tamamlanmasıyla civardaki köylere ulaşım daha güvenli ve konforlu bir şekilde sağlanacak.  Üst yapı çalışmalarıyla 4.5 kilometrelik yola 90 bin ton asfalt serimi yapılacak. 4.5 kilometrelik 10,5 metre genişliğinde yol, 2 çıkış bir iniş şeridi olmak üzere 3 şeritli olacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’ndeki çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nden başlayan yol çalışması tüm hızı ile sürüyor. Çalışma tamamlandığında Durhasan, Kozluca, Balören, Sultaniye, Solaklar, Eseler ve Bayraktar gibi bölgedeki köylere güvenli, kolay ve konforlu ulaşımı sağlayacak 4.5 km’lik 3 şeritli yol hayata geçirilecek.

TERASMAN VE TRİMER KAZILARI YAPILIYOR

Alt yapıda yenilemelerin yapıldığı, trafiğin yoğun ve ağır vasıta araçlarının sürekli hareket halinde olduğu Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nde yolun temelini oluşturan pilent mix temel serimine başlandı. Caddenin 1.aks kısımda asfalt öncesi yol iyileştirme terasman ve trimer kazı çalışmalarına devam ediliyor.

4.5 KİLOMETRE YOL

Üç ayrı noktada ekiplerin çalıştığı Çarşıbaşı Caddesi’nde, çalışmaların tamamlanmasıyla civardaki köylere ulaşım daha güvenli ve konforlu bir şekilde sağlanacak.  Üst yapı çalışmalarıyla 4.5 kilometrelik yola 90 bin ton asfalt serimi yapılacak. 4.5 kilometrelik 10,5 metre genişliğinde yol, 2 çıkış bir iniş şeridi olmak üzere 3 şeritli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.