Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çeker;Türkiye Kamusen Kocaeli İl Temsilciliği’ne Atandı

SAĞLIK 22.05.2018 - 22:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2338+ kez okundu.
 

Çeker;Türkiye Kamusen Kocaeli İl Temsilciliği’ne Atandı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı.Bağlantı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı. Çeker; Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı. Sağlık çalışanlarının ekonomik sosyal haklarının korunup kollanması ve geliştirilmesinde önemli katkıları olan, idarelerin uygulamış oldukları usulsüz uygulamalara karşı üye ayrımı yapmadan sürekli sağlık çalışanlarının yanında olan Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Genel Merkezi Yönetim kurulunun 07.05.2018 tarih ve 173 sayılı kararı ile Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı. Kamu Çalışanlarının Ekonomik, Sosyal ve Özlük Hakları İçin Mücadele Edecek. Her platformda sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getiren, haklarının alınması ve geliştirilmesi için mücadele eden Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi olarak ilimizde kamu çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi ve idarelerin kamu çalışanlarına karşı uygulamış oldukları usulsüz uygulamalar  için mücadele edecek.  
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı.Bağlantı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı.

Çeker; Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı.

Sağlık çalışanlarının ekonomik sosyal haklarının korunup kollanması ve geliştirilmesinde önemli katkıları olan, idarelerin uygulamış oldukları usulsüz uygulamalara karşı üye ayrımı yapmadan sürekli sağlık çalışanlarının yanında olan Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Genel Merkezi Yönetim kurulunun 07.05.2018 tarih ve 173 sayılı kararı ile Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atandı.

Kamu Çalışanlarının Ekonomik, Sosyal ve Özlük Hakları İçin Mücadele Edecek.

Her platformda sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getiren, haklarının alınması ve geliştirilmesi için mücadele eden Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi olarak ilimizde kamu çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi ve idarelerin kamu çalışanlarına karşı uygulamış oldukları usulsüz uygulamalar  için mücadele edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.