Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çeker Ve Heyeti Başhekim Cantürk’ü Makamında Ziyaret Etti

SAĞLIK 10.03.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2953+ kez okundu.
 

Çeker Ve Heyeti Başhekim Cantürk’ü Makamında Ziyaret Etti

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker heyeti ile KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü makamında ziyaret etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker heyeti ile  KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr.  Nuh  Zafer Cantürk’ü  makamında ziyaret etti. Çeker ve Heyeti Başhekim Prof. Dr.  Cantürk’ü  Makamında Ziyaret Etti. Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Sema Gümüş,  KOÜ  Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Yeri Baş Temsilcisi  Özlem Çağın,  Temsilci Yalçın Gül, Çiğdem Aktaş,  Adem Ayata İle birlikte KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr.  Nuh  Zafer Cantürk’ü  makamında ziyaret etti. Sağlık sektöründeki güncel sorunlar ile kurumda görev yapan sağlık çalışanların sorunlarının konuşulduğu ziyaretten her iki taraf da memnun kaldı. Başkan Çeker çalışanların sorunlarının çözümünde hassasiyet beklediklerini ifade etti.  Ziyaret için Başhekim Cantürk, Başkan Çeker ve heyetine Teşekkür etti. Türk Sağlık Sen Olarak Diyalog Ve Uzlaşıdan Yanayız. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker; Sorumlu sendikal anlayışımız çerçevesinde kurumda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm bulunması  çalışan ile kurumu ortak bir noktada buluşturmak ve her iki kesiminde mutlu olması için bu gün  bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türk Sağlık Sen olarak diyalog ve uzlaşıdan yanayız. Amaç üzüm yemek. Sendika olarak kurumu temsil eden şahsiyetler ile husumetimiz olması söz konusu dahi olamaz. Amacımız sorunların çözümünde kamu işvereni ile çalışan arasında köprü vazifesi görmektir. Heyetim Adına Sayın Başhekime Teşekkür Ederim. KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları ve üyelerimizin  sendikaya iletmiş oldukları sorunları yedi (7) ana başlık altında rapor halinde Sayın Başhekime ileterek çözümünü talep ettik. Sayın Başhekim aktardığımız konuları araştıracaklarını sorunların çözümü için gerekli çalışmaları başlatacaklarını ve rapordaki konuları araştıracağını ifade etmiştirler. Sorunlara karşı duyarlı yaklaşımından ve nezaketinden dolayı heyetim adına sayın Başhekime teşekkür ederim.  Çalışanların temsilcisi olarak idareye iletmiş olduğumuz sorunların takipçisi olacağız. Diyerek açıklamasını sonlandırdı.  
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker heyeti ile KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü makamında ziyaret etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker heyeti ile  KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr.  Nuh  Zafer Cantürk’ü  makamında ziyaret etti.

Çeker ve Heyeti Başhekim Prof. Dr.  Cantürk’ü  Makamında Ziyaret Etti.
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Sema Gümüş,  KOÜ  Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Yeri Baş Temsilcisi  Özlem Çağın,  Temsilci Yalçın Gül, Çiğdem Aktaş,  Adem Ayata İle birlikte KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr.  Nuh  Zafer Cantürk’ü  makamında ziyaret etti. Sağlık sektöründeki güncel sorunlar ile kurumda görev yapan sağlık çalışanların sorunlarının konuşulduğu ziyaretten her iki taraf da memnun kaldı. Başkan Çeker çalışanların sorunlarının çözümünde hassasiyet beklediklerini ifade etti.  Ziyaret için Başhekim Cantürk, Başkan Çeker ve heyetine Teşekkür etti.

Türk Sağlık Sen Olarak Diyalog Ve Uzlaşıdan Yanayız.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker; Sorumlu sendikal anlayışımız çerçevesinde kurumda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm bulunması  çalışan ile kurumu ortak bir noktada buluşturmak ve her iki kesiminde mutlu olması için bu gün  bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türk Sağlık Sen olarak diyalog ve uzlaşıdan yanayız. Amaç üzüm yemek. Sendika olarak kurumu temsil eden şahsiyetler ile husumetimiz olması söz konusu dahi olamaz. Amacımız sorunların çözümünde kamu işvereni ile çalışan arasında köprü vazifesi görmektir.

Heyetim Adına Sayın Başhekime Teşekkür Ederim.

KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları ve üyelerimizin  sendikaya iletmiş oldukları sorunları yedi (7) ana başlık altında rapor halinde Sayın Başhekime ileterek çözümünü talep ettik. Sayın Başhekim aktardığımız konuları araştıracaklarını sorunların çözümü için gerekli çalışmaları başlatacaklarını ve rapordaki konuları araştıracağını ifade etmiştirler. Sorunlara karşı duyarlı yaklaşımından ve nezaketinden dolayı heyetim adına sayın Başhekime teşekkür ederim.  Çalışanların temsilcisi olarak idareye iletmiş olduğumuz sorunların takipçisi olacağız. Diyerek açıklamasını sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.