Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çelik: Büyükşehirde bizim adayımız desteklensin

SİYASET 10.01.2019 - 13:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1731+ kez okundu.
 

Çelik: Büyükşehirde bizim adayımız desteklensin

SP İl Başkanı Nurettin Çelik ittifak tartışmaları ile ilgili, “Adıyaman’da olan bu durum neden Kocaeli’de de olmasın? Biz İzmit’te yapılan ittifakın sonrasında büyükşehirde de ittifak tarafından bizim adayımızın desteklenmesini temenni ederiz” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, il binasında düzenlediği haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Çelik, “Gazetecilerin daha hür bağımsız ve ekonomik olarak özgür olduğu bir Türkiye inşa etmek umuduyla Çalışan gazeteciler gününüzün kutlu olmasını diliyorum. Sizlerin sayesinde toplum bilgi sahibi oluyor” dedi. KENDİ KATİLİMİZİ KENDİMİZ ÜRETİYORUZ Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor diyen Çelik, “Eğitim sistemi 16 yıldır hala oturmamıştır. Liyakatsiz insanların yetişmesine sebep olunduğu bir eğitim sistemimiz vardır. Çalışarak değil, parayla hukukçu olunduğu bir ülkede yaşıyoruz. Sonra da canlarımız katlediliyor. Gencecik üniversite Hocası Ceren Damar kardeşimiz hayatını kaybediyor. Akıllı adam için burada çok büyük dersler var. Kendi katilimizi üretiyoruz” şeklinde konuştu. AYAĞIMIZA PRANGAYI VURUYORUZ Genç beyinler yurtdışına çıkıyor diyen Çelik, “Burada da ayağımıza prangayı kendimiz vuruyoruz. Sadece dış güçlerde aramayın sorumluyu. Geleceğe ilişkin güveni olmadığı hukuka güveni olmadığı için beyin göçü zihin göçü yaşanmaktadır. TBMM başkanı Binali Yıldırım’ın anayasaya uymadığı bir ülkede vatandaşın kanunlara uymasını bekleyemezsiniz. Kamu düzenini bir numaralı adam bozarsa gerisini siz düşünün” dedi. İŞSİZ BİR ADAM NASIL BORÇ ÖDEYECEK? Çelik, “Müteahhit alacağını alamayınca işçisine para ödeyemiyor. İzmit otogar, Karamürsel sanayi battı çıktı veya köprü inşaatlarındaki gibi müteahhitler taahhüt ettiği işi yarım bırakıyor, malzeme aldığı veya alamadığı esnafa ödeme yapamıyor. Çalışan işsiz kalınca kredisini veya kredi kartı borcunu ödeyemiyor. İktidar da diyor ki kredi katına faizle taksit yapacağız. Taksitin günü geldiğinde işsiz vatandaş ödemeyi nasıl yapacak?” diye sordu. ADAYLAR 27 OCAK’TA AÇIKLANACAK Parti içerisinde yapılan temayül ile ilgili konuşan Çelik, “29’unda yaptığımız temayül büyükşehir ile alakalıydı. İsimler belirlenerek Ankara’ya gönderildi. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir açıklama yapılacaktır. Ağırlıklı olarak Türkiye’deki tüm adaylarımız 27 Ocak tarihinde açıklanacaktır” açıklamalarında bulundu. KOCAELİ’DE BİZİM ADAYIMIZ OLSUN 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde ittifaklarla ilgili konuşan Çelik ise, “Adıyaman’da bizim adayımızın Millet İttifakı tarafından desteklenmesi kararını oldukça olumlu buluyorum. Adıyaman’da olan bu durum neden Kocaeli’de de olmasın? Biz İzmit’te yapılan ittifakın sonrasında büyükşehirde de ittifak tarafından bizim adayımızın desteklenmesini temenni ederiz” dedi.    
SP İl Başkanı Nurettin Çelik ittifak tartışmaları ile ilgili, “Adıyaman’da olan bu durum neden Kocaeli’de de olmasın? Biz İzmit’te yapılan ittifakın sonrasında büyükşehirde de ittifak tarafından bizim adayımızın desteklenmesini temenni ederiz” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, il binasında düzenlediği haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Çelik, “Gazetecilerin daha hür bağımsız ve ekonomik olarak özgür olduğu bir Türkiye inşa etmek umuduyla Çalışan gazeteciler gününüzün kutlu olmasını diliyorum. Sizlerin sayesinde toplum bilgi sahibi oluyor” dedi.

KENDİ KATİLİMİZİ KENDİMİZ ÜRETİYORUZ

Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor diyen Çelik, “Eğitim sistemi 16 yıldır hala oturmamıştır. Liyakatsiz insanların yetişmesine sebep olunduğu bir eğitim sistemimiz vardır. Çalışarak değil, parayla hukukçu olunduğu bir ülkede yaşıyoruz. Sonra da canlarımız katlediliyor. Gencecik üniversite Hocası Ceren Damar kardeşimiz hayatını kaybediyor. Akıllı adam için burada çok büyük dersler var. Kendi katilimizi üretiyoruz” şeklinde konuştu.

AYAĞIMIZA PRANGAYI VURUYORUZ

Genç beyinler yurtdışına çıkıyor diyen Çelik, “Burada da ayağımıza prangayı kendimiz vuruyoruz. Sadece dış güçlerde aramayın sorumluyu. Geleceğe ilişkin güveni olmadığı hukuka güveni olmadığı için beyin göçü zihin göçü yaşanmaktadır. TBMM başkanı Binali Yıldırım’ın anayasaya uymadığı bir ülkede vatandaşın kanunlara uymasını bekleyemezsiniz. Kamu düzenini bir numaralı adam bozarsa gerisini siz düşünün” dedi.

İŞSİZ BİR ADAM NASIL BORÇ ÖDEYECEK?

Çelik, “Müteahhit alacağını alamayınca işçisine para ödeyemiyor. İzmit otogar, Karamürsel sanayi battı çıktı veya köprü inşaatlarındaki gibi müteahhitler taahhüt ettiği işi yarım bırakıyor, malzeme aldığı veya alamadığı esnafa ödeme yapamıyor. Çalışan işsiz kalınca kredisini veya kredi kartı borcunu ödeyemiyor. İktidar da diyor ki kredi katına faizle taksit yapacağız. Taksitin günü geldiğinde işsiz vatandaş ödemeyi nasıl yapacak?” diye sordu.

ADAYLAR 27 OCAK’TA AÇIKLANACAK

Parti içerisinde yapılan temayül ile ilgili konuşan Çelik, “29’unda yaptığımız temayül büyükşehir ile alakalıydı. İsimler belirlenerek Ankara’ya gönderildi. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir açıklama yapılacaktır. Ağırlıklı olarak Türkiye’deki tüm adaylarımız 27 Ocak tarihinde açıklanacaktır” açıklamalarında bulundu.

KOCAELİ’DE BİZİM ADAYIMIZ OLSUN

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde ittifaklarla ilgili konuşan Çelik ise, “Adıyaman’da bizim adayımızın Millet İttifakı tarafından desteklenmesi kararını oldukça olumlu buluyorum. Adıyaman’da olan bu durum neden Kocaeli’de de olmasın? Biz İzmit’te yapılan ittifakın sonrasında büyükşehirde de ittifak tarafından bizim adayımızın desteklenmesini temenni ederiz” dedi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.