Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çetin Zeren Hastanelik oldu

SAĞLIK 08.02.2019 - 18:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1726+ kez okundu.
 

Çetin Zeren Hastanelik oldu

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Dergah Ocakbaşı’nın sahibi iş adamı Çetin Zeren, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen  Dergah Ocakbaşı’nın sahibi iş adamı Çetin Zeren, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet ettiği evinde sabah saatlerinde iş yerine gitmek üzere hazırlanan Çetin Zeren, aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu olan ve evinde istirahata geçen Zeren’in bacaklarından rahatsız olduğu öğrenildi. Ayakta durmaya zorlanan iş adamı Çetin Zeren’in bir süre dinleneceği ve durumunun iyi olduğu söylendi. AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt ile AK Parti Körfez ilçe başkanı ramazan Tuna ile birlikte Çetin Zeren’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken , iş adamı Zeren ise yapılan ziyaretten ötürü Söğüt ve Tuna’ya teşekkür etti.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Dergah Ocakbaşı’nın sahibi iş adamı Çetin Zeren, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen  Dergah Ocakbaşı’nın sahibi iş adamı Çetin Zeren, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet ettiği evinde sabah saatlerinde iş yerine gitmek üzere hazırlanan Çetin Zeren, aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu olan ve evinde istirahata geçen Zeren’in bacaklarından rahatsız olduğu öğrenildi. Ayakta durmaya zorlanan iş adamı Çetin Zeren’in bir süre dinleneceği ve durumunun iyi olduğu söylendi.

AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt ile AK Parti Körfez ilçe başkanı ramazan Tuna ile birlikte Çetin Zeren’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken , iş adamı Zeren ise yapılan ziyaretten ötürü Söğüt ve Tuna’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.