Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Cevdet Bağdat’tan Hürriyet’e tam destek

SİYASET 18.03.2019 - 23:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2177+ kez okundu.
 

Cevdet Bağdat’tan Hürriyet’e tam destek

1977-1980 yılları arasında İzmit Belediyesi Başkanlığını yapan Cevdet Bağdat, Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e tam destek verdi.

1977-1980 yılları arasında İzmit Belediyesi Başkanlığını yapan Cevdet Bağdat, Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e tam destek verdi. CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün 1977-1980 yılları arasında İzmit Belediyesi Başkanlığı yapan Cevdet Bağdat’ı Yenişehir Mahallesi’ndeki işyerinde ziyaret etti. Hürriyet’e CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar ve Nazmi Ertuğral da eşlik etti. İZMİT’İ KONUŞTULAR Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, 1977 yılından 12 Eylül 1980 Darbesi’ne kadar İzmit’in Adalet Parti’li Belediye Başkanı olan Cevdet Bağdat’ı ziyaret etti. Ziyarette bol bol sohbet eden ve dünü, bugünü ve yarınıyla İzmit’i konuşan Bağdat ile Hürriyet ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Cevdet Bağdat 31 Mart Yerel Seçimlerinde Fatma Kaplan Hürriyet’e destek olacağını ifade etti. DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Başkan adayı Hürriyet ise ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Merkez sağ siyasetin İzmit’teki çınarlarından, 12 Eylül mağduriyetini yaşamış olan değerli büyüğümüz Cevdet Bağdat’ı ziyaret ederek desteğini aldık. Değerli tecrübe ve görüşleri ile samimi desteği bizler için çok önemli olan Belediye Başkanımız Cevdet Bağdat'a vereceği destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
1977-1980 yılları arasında İzmit Belediyesi Başkanlığını yapan Cevdet Bağdat, Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e tam destek verdi.

1977-1980 yılları arasında İzmit Belediyesi Başkanlığını yapan Cevdet Bağdat, Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e tam destek verdi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün 1977-1980 yılları arasında İzmit Belediyesi Başkanlığı yapan Cevdet Bağdat’ı Yenişehir Mahallesi’ndeki işyerinde ziyaret etti. Hürriyet’e CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar ve Nazmi Ertuğral da eşlik etti.

İZMİT’İ KONUŞTULAR

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, 1977 yılından 12 Eylül 1980 Darbesi’ne kadar İzmit’in Adalet Parti’li Belediye Başkanı olan Cevdet Bağdat’ı ziyaret etti. Ziyarette bol bol sohbet eden ve dünü, bugünü ve yarınıyla İzmit’i konuşan Bağdat ile Hürriyet ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Cevdet Bağdat 31 Mart Yerel Seçimlerinde Fatma Kaplan Hürriyet’e destek olacağını ifade etti.

DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan adayı Hürriyet ise ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Merkez sağ siyasetin İzmit’teki çınarlarından, 12 Eylül mağduriyetini yaşamış olan değerli büyüğümüz Cevdet Bağdat’ı ziyaret ederek desteğini aldık. Değerli tecrübe ve görüşleri ile samimi desteği bizler için çok önemli olan Belediye Başkanımız Cevdet Bağdat'a vereceği destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.