Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP İl Gençlik Kolları Yeni Görevlendirmeleri Tamamladı

SİYASET 10.09.2018 - 22:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1936+ kez okundu.
 

CHP İl Gençlik Kolları Yeni Görevlendirmeleri Tamamladı

CHP İl Gençlik Kolları Yönetimi gerçekleştirdiği toplantıda yeni icra kurulunu belirleyerek yerel seçimler öncesinde KOÜ Komisyonu Başkanı ve İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı atamalarını da gerçekleştirdi.

CHP İl Gençlik Kolları Yönetimi gerçekleştirdiği toplantıda yeni icra kurulunu belirleyerek yerel seçimler öncesinde KOÜ Komisyonu Başkanı ve İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı atamalarını da gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısını partinin il binasında gerçekleştirdi. Yerel seçim için hazırlıklarını son hızla devam ettiren İl Gençlik KollarıYönetimi toplantıda yeni icra kurulunu oluşturdu, ardından üniversite komisyonu başkanlığı ve Mehdi Kaan Günan’ın askerlik görevi sebebi ile sunduğu istifasının ardından boşalan İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı atamalarını gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nun kararı ile Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Komisyon Başkanlığı görevine Çağatay Suat, İzmit İlçe Kolu Başkanlığı görevine Engin Akbulut getirildi. İl GENÇLİK KOLLARI YENİ İCRA KURULU İl Başkanı             Emre Andız İl Sekreteri         Emre Gümüş İl Saymanı           Av.Zeki Karakadılar İl Eğitim Sekreteri            Didem Seçkin İl Bilişim Sorumlusu        Rıza Özcan Elden Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı    Caner Arduç Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı        Baran Orhan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı      Av Yiğit Timur  Üniversiteden Sorumlu Başkan Yardımcısı                          Seda Bektaş İl Basın ve Halk İlişkiler Sorumlu Başkan Yardımcısı           Ali Sarı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı                             Hakan Yıldırım Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı                           Baştürk Hakan Temizel  İnsan Hakları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı             Fırat Sukuşu Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı                                  Umut Bali Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı                              Hüseyin Dinç İnternet ve Kurumsal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı                     Erol Gök İZMİT İLÇE GENÇLİK KOLU BAŞKANI ENGİN AKBULUT KİMDİR? 1995 yılı İzmit doğumlu olan Engin Akbulut, partinin lise komisyondan başlayarak bir çok kademesinde görev yapmıştır. Akbulut Kocaeli Üniversitesi Biyomedikal Bölümü son sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. KOÜ KOMİSYONU BAŞKANI ÇAĞATAY SUAT KİMDİR? 1996 İzmit Eseler doğumlu olan Çağatay Suat, kişisel gelişime ve sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden çeşitli üniversite kulüplerinde görev almaktadır. KOÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü yönetim kurulu üyesi olarak aktif görevine devam eden Suat, KOÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisidir. olan    
CHP İl Gençlik Kolları Yönetimi gerçekleştirdiği toplantıda yeni icra kurulunu belirleyerek yerel seçimler öncesinde KOÜ Komisyonu Başkanı ve İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı atamalarını da gerçekleştirdi.

CHP İl Gençlik Kolları Yönetimi gerçekleştirdiği toplantıda yeni icra kurulunu belirleyerek yerel seçimler öncesinde KOÜ Komisyonu Başkanı ve İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı atamalarını da gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısını partinin il binasında gerçekleştirdi. Yerel seçim için hazırlıklarını son hızla devam ettiren İl Gençlik KollarıYönetimi toplantıda yeni icra kurulunu oluşturdu, ardından üniversite komisyonu başkanlığı ve Mehdi Kaan Günan’ın askerlik görevi sebebi ile sunduğu istifasının ardından boşalan İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı atamalarını gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nun kararı ile Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Komisyon Başkanlığı görevine Çağatay Suat, İzmit İlçe Kolu Başkanlığı görevine Engin Akbulut getirildi.

İl GENÇLİK KOLLARI YENİ İCRA KURULU

İl Başkanı             Emre Andız

İl Sekreteri         Emre Gümüş

İl Saymanı           Av.Zeki Karakadılar

İl Eğitim Sekreteri            Didem Seçkin

İl Bilişim Sorumlusu        Rıza Özcan Elden

Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı    Caner Arduç

Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı        Baran Orhan

Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı      Av Yiğit Timur 

Üniversiteden Sorumlu Başkan Yardımcısı                          Seda Bektaş

İl Basın ve Halk İlişkiler Sorumlu Başkan Yardımcısı           Ali Sarı

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı                             Hakan Yıldırım

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı                           Baştürk Hakan Temizel 

İnsan Hakları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı             Fırat Sukuşu

Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı                                  Umut Bali

Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı                              Hüseyin Dinç

İnternet ve Kurumsal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı                     Erol Gök

İZMİT İLÇE GENÇLİK KOLU BAŞKANI ENGİN AKBULUT KİMDİR?

1995 yılı İzmit doğumlu olan Engin Akbulut, partinin lise komisyondan başlayarak bir çok kademesinde görev yapmıştır. Akbulut Kocaeli Üniversitesi Biyomedikal Bölümü son sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir.

KOÜ KOMİSYONU BAŞKANI ÇAĞATAY SUAT KİMDİR?

1996 İzmit Eseler doğumlu olan Çağatay Suat, kişisel gelişime ve sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden çeşitli üniversite kulüplerinde görev almaktadır. KOÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü yönetim kurulu üyesi olarak aktif görevine devam eden Suat, KOÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisidir.

olan

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.