Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP İzmit ilçeden Erenkaya’ya açık destek

SİYASET 23.02.2020 - 13:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2072+ kez okundu.
 

CHP İzmit ilçeden Erenkaya’ya açık destek

İzmit Çalışma örgütü tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan CHP İzmit ilçe başkanı Hakan çakar 1 Mart’ta yapılacak il kongresinde Hikmet Erenkaya’yı destekleyeceklerini belirterek , “ bize abilik yaptı, Çıktığımız yolda büyük destek verdi. Bizde ona destek vereceğiz..Kendisine destek vereceğimizi belirtiyorum. İzmit İlçe örgütü olarak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

1 Mart’ta Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi’nde aday olduğunu açıklayan Hikmet Erenkaya İzmit Çalışma Örgütü tarafından KOTO Beyt-ül Kebap’ta organize edilen kahvaltı programında il delegeleriyle buluştu. Programa CHP İzmit İlçe Kolları Başkanı Hakan Çakar, Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, İl Gençlik Kolları Emre Andız, CHP Eski İzmit İlçe Başkanı Orhan Dönmez, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Aşkın ve il delegeleri katıldı. "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ" Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Hikmet Erenkaya’ya çıktığı yolda başarılar diliyorum. Kongre sürecimiz başladığından bu yana birlikte yürüdüğümüz Hikmet Erenkaya’nın verdiği desteği esirgeyemeyiz. Bize abilik yaptı, çıktığımız yolda büyük destek verdi. Biz de ona destek vereceğiz, kendisine destek vereceğimizi belirtiyorum. İzmit ilçe örgütü olarak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. CHP'Yİ KOCAELİ'DE İKTİDAR YAPMAK İÇİN ADAYIM Çakar’ın ardından söz alanİl Başkan Adayı Hikmet Erenkaya, “İl başkanlığı seçimlerinde partili arkadaşlarımızın desteğiyle aday oldum. Yıllarca bu kentte birlikte çalıştık, çok başarılı işler de yaptık. Bu kentte partililerimizin verdiği destekle herkese nasip olmayan görevleri üstlendim. Bu görevleri sizlerle birlikte üstlendim. Bir köy çocuğu olarak beni tüm makamlara getiren partililerime teşekkür ediyorum. CHP’yi Kocaeli’nde iktidar yapmak için adayım. Bu parti bana her şeyi verdi. Herkese böyle görevler nasip olmaz, onun için CHP’ye borcum var. 3 olan milletvekilini 5, 1 belediye başkanını 5 yapmak için çalışacağız. Tüm bilgi ve becerilerimi kullanacağım. İl kongresinde bu kardeşinizin neler yapacağını anlatacağını göreceksiniz” şeklinde konuştu.  
İzmit Çalışma örgütü tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan CHP İzmit ilçe başkanı Hakan çakar 1 Mart’ta yapılacak il kongresinde Hikmet Erenkaya’yı destekleyeceklerini belirterek , “ bize abilik yaptı, Çıktığımız yolda büyük destek verdi. Bizde ona destek vereceğiz..Kendisine destek vereceğimizi belirtiyorum. İzmit İlçe örgütü olarak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

1 Mart’ta Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi’nde aday olduğunu açıklayan Hikmet Erenkaya İzmit Çalışma Örgütü tarafından KOTO Beyt-ül Kebap’ta organize edilen kahvaltı programında il delegeleriyle buluştu. Programa CHP İzmit İlçe Kolları Başkanı Hakan Çakar, Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, İl Gençlik Kolları Emre Andız, CHP Eski İzmit İlçe Başkanı Orhan Dönmez, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Aşkın ve il delegeleri katıldı.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"

Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Hikmet Erenkaya’ya çıktığı yolda başarılar diliyorum. Kongre sürecimiz başladığından bu yana birlikte yürüdüğümüz Hikmet Erenkaya’nın verdiği desteği esirgeyemeyiz. Bize abilik yaptı, çıktığımız yolda büyük destek verdi. Biz de ona destek vereceğiz, kendisine destek vereceğimizi belirtiyorum. İzmit ilçe örgütü olarak var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

CHP'Yİ KOCAELİ'DE İKTİDAR YAPMAK İÇİN ADAYIM

Çakar’ın ardından söz alanİl Başkan Adayı Hikmet Erenkaya, “İl başkanlığı seçimlerinde partili arkadaşlarımızın desteğiyle aday oldum. Yıllarca bu kentte birlikte çalıştık, çok başarılı işler de yaptık. Bu kentte partililerimizin verdiği destekle herkese nasip olmayan görevleri üstlendim. Bu görevleri sizlerle birlikte üstlendim. Bir köy çocuğu olarak beni tüm makamlara getiren partililerime teşekkür ediyorum. CHP’yi Kocaeli’nde iktidar yapmak için adayım. Bu parti bana her şeyi verdi. Herkese böyle görevler nasip olmaz, onun için CHP’ye borcum var. 3 olan milletvekilini 5, 1 belediye başkanını 5 yapmak için çalışacağız. Tüm bilgi ve becerilerimi kullanacağım. İl kongresinde bu kardeşinizin neler yapacağını anlatacağını göreceksiniz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.