Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP İzmit’te atama yapılacak

SİYASET 13.11.2018 - 13:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2006+ kez okundu.
 

CHP İzmit’te atama yapılacak

CHP’de Körfez, Gebze, Çayırova, Kartepe, Kandıra ilçelerinde belediye başkan adayının belirlenmesi için temayülyapılacak. Herkesin merakla beklediği İzmit’ e ise atama yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık başvurusu süresi sonra ererken aday belirlemem hususunda yöntem henüz netlik kazanmamıştı. Aday adayları atama yoluyla mı belli olacak yoksa genel merkez mi belirleyecek? Sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu. ÖNSEÇİM İSTENİYORDU Özellikle İzmit İlçe örgütü ön seçim konusunda oldukça ısrarlı. İlçe örgütü genel merkeze bu konuda dilekçe yazıp teslim etmişti. İzmit için Nazif Korkmaz ve Cengiz Çakar resmen başvuru yapmıştı. Genel merkezden gelen bilgiler doğrultunda Körfez, Gebze, Çayırova, Kartepe, Kandıra ilçelerinde başkan adayının belirlenmesi için temayül (ön seçim)  yapılacak. ÇALIK VE TÖRK ATANACAK İzmit, Başiskele, Gölcük, Derince, Karamürsel,  Dilovası ve Darıca’ya başkan atanacak. Bilindiği üzere Derince’ye Sertif Gökçe, Gölcük’e İsmet İşeri ve Dilovası’na ise Kemal Memiş atanmıştı. Karamürsel’e Ahmet Çalık’ın Darıca ise Yakup Törk’ün yarın yapılacak parti meclisi toplantısı sonrası atanması yapılması bekleniyor. 
CHP’de Körfez, Gebze, Çayırova, Kartepe, Kandıra ilçelerinde belediye başkan adayının belirlenmesi için temayülyapılacak. Herkesin merakla beklediği İzmit’ e ise atama yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık başvurusu süresi sonra ererken aday belirlemem hususunda yöntem henüz netlik kazanmamıştı. Aday adayları atama yoluyla mı belli olacak yoksa genel merkez mi belirleyecek? Sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu.

ÖNSEÇİM İSTENİYORDU

Özellikle İzmit İlçe örgütü ön seçim konusunda oldukça ısrarlı. İlçe örgütü genel merkeze bu konuda dilekçe yazıp teslim etmişti. İzmit için Nazif Korkmaz ve Cengiz Çakar resmen başvuru yapmıştı. Genel merkezden gelen bilgiler doğrultunda Körfez, Gebze, Çayırova, Kartepe, Kandıra ilçelerinde başkan adayının belirlenmesi için temayül (ön seçim)  yapılacak.

ÇALIK VE TÖRK ATANACAK

İzmit, Başiskele, Gölcük, Derince, Karamürsel,  Dilovası ve Darıca’ya başkan atanacak. Bilindiği üzere Derince’ye Sertif Gökçe, Gölcük’e İsmet İşeri ve Dilovası’na ise Kemal Memiş atanmıştı. Karamürsel’e Ahmet Çalık’ın Darıca ise Yakup Törk’ün yarın yapılacak parti meclisi toplantısı sonrası atanması yapılması bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.