Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Kocaeli KTO'yu ağırladı

GÜNDEM 22.07.2020 - 11:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2207+ kez okundu.
 

CHP Kocaeli KTO'yu ağırladı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimini ağırladı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimini ağırladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Recep Öztürk ve yönetimini partinin il binasında ağırladı. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetiminin de katıldığı ziyarette KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimi, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimine yeni dönem çalışmaları için başarı dileklerini iletti. ORTAK AKILLA ÇÖZÜM Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yıldızlı, “Pandemiyle buhrana dönüşen ekonomik krizin çözümü için ilçe ilçe esnaflarımızı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Kocaeli için ortak akıllı hareket etmeliyiz. Sizlerden alacağımız geri dönüşler çözüm üretme noktasında büyük önem taşıyor. Ziyaretiniz için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  
CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimini ağırladı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimini ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimi, Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Recep Öztürk ve yönetimini partinin il binasında ağırladı. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetiminin de katıldığı ziyarette KTO Başkanı Recep Öztürk ve yönetimi, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimine yeni dönem çalışmaları için başarı dileklerini iletti.

ORTAK AKILLA ÇÖZÜM

Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yıldızlı, “Pandemiyle buhrana dönüşen ekonomik krizin çözümü için ilçe ilçe esnaflarımızı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Kocaeli için ortak akıllı hareket etmeliyiz. Sizlerden alacağımız geri dönüşler çözüm üretme noktasında büyük önem taşıyor. Ziyaretiniz için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.