Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Kocaeli sokak örgütlenmesi için bir araya geldi

SİYASET 29.01.2021 - 19:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2593+ kez okundu.
 

CHP Kocaeli sokak örgütlenmesi için bir araya geldi

CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il icra kurulu, sokak örgütlenmesi için ilçe başkanları ile bir araya geldi.

CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il icra kurulu, sokak örgütlenmesi için ilçe başkanları ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Sekreteri Bülent Sarı, CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu ve CHP İl Bilişim Sekreteri Batuhan Bayındır, ilçe örgütü başkanları toplantısı için partinin il örgütü binasında bir araya geldi. CHP İlçe Bilişim Sekreterleri’nin de katılım sağladığı toplantıda il genelinde yürütülecek olan yeni çalışmalar masaya yatırıldı. YARIN SEÇİM VARMIŞÇASINA 2018 yılı genel seçimlerinin ardından uygulamaya geçen partinin yeni örgütlenme modeli ‘Sokak Örgütlenmesi’ çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Yıldızlı, “Halkımızın taleplerini karşılamak için hepimiz sahada büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Tüm bunların yanında Sokak Örgütlenmesi çalışmalarını da yarın seçim olacakmışçasına aralıksız sürdürüyoruz. Tüm ilçe örgütlerimize bu özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il icra kurulu, sokak örgütlenmesi için ilçe başkanları ile bir araya geldi.

CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il icra kurulu, sokak örgütlenmesi için ilçe başkanları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Sekreteri Bülent Sarı, CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu ve CHP İl Bilişim Sekreteri Batuhan Bayındır, ilçe örgütü başkanları toplantısı için partinin il örgütü binasında bir araya geldi. CHP İlçe Bilişim Sekreterleri’nin de katılım sağladığı toplantıda il genelinde yürütülecek olan yeni çalışmalar masaya yatırıldı.

YARIN SEÇİM VARMIŞÇASINA

2018 yılı genel seçimlerinin ardından uygulamaya geçen partinin yeni örgütlenme modeli ‘Sokak Örgütlenmesi’ çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Yıldızlı, “Halkımızın taleplerini karşılamak için hepimiz sahada büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Tüm bunların yanında Sokak Örgütlenmesi çalışmalarını da yarın seçim olacakmışçasına aralıksız sürdürüyoruz. Tüm ilçe örgütlerimize bu özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.