Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Körfez'de toplu istifa!

SİYASET 19.09.2020 - 12:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2293+ kez okundu.
 

CHP Körfez'de toplu istifa!

CHP Körfez’de geçtiğimiz günlerde Nurcan Taşkın Dilek isminin parti yönetimine usulsüzlükle yazılmasının ardından ilçe örgütünden toplu istifa geldi.

CHP Körfez’de geçtiğimiz günlerde Nurcan Taşkın Dilek isminin parti yönetimine usulsüzlükle yazılmasının ardından ilçe örgütünden toplu istifa geldi.   CHP Körfez’de Nurcan Taşkın Dilek isminin yedek listeye eklenmesinin ardından ilçe yönetiminden toplu istifa geldiği öğrenildi. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’ın, Körfez İlçe yönetiminden istifa eden Ali Hıdır Atan’ın yerine Nurcan Taşkın Dilek’i yönetime almak istemesi parti içinde usulsüzlük olarak görülmüş ve CHP Körfez’de pek çok yönetici itiraz etmişti. İlçe yönetiminde usulsüzlük olarak değerlendirilen bu durumun ardından CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve ana kademede bulunan yaklaşık 20 kişilik bir grubun istifa ettiği öğrenildi. TÜKENMEZ KALEMLE YAZILDI CHP Körfez İlçe Başkanı, geçtiğimiz kongre sürecinde İlçe Seçim Kurulundan gelen yönetim evrağında mükerrere düşen Serap Gencer ismini daksille sildirip amatörce Nurcan Dilek Taşkın ismini tükenmez kalemle listeye yazdırmıştı. Parti içinde daha önce adı anılmayan Taşkın’ın yönetime alınmak istemesi ilçe yönetiminde büyük bir krize neden oldu. YILDIZ, "KARARI İL YÖNETİMİ VERECEK" Konuyla ilgili konuşan CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, “Yönetime alınmayan eski  Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papakçı, onunla hareket eden birkaç grup ve yedek üyelerden birkaç kişi istifa etti. Asil yönetimde herhangi bir sorun yok, konu ile ilgili açıklamayı ve kararı il yönetimi verecek” ifadelerini kullandı. İSTİFA DİLEKÇESİ VERİLDİ Yaşanan skandalın ardından Körfez ilçe yönetiminden pek çok kişi durumu usulsüzlük, evrakta sahtecilik olarak nitelendirdi ve karşı çıktı. Ancak konu ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmayınca CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve aralarında ana kademede görev alan 15-20 kişilik grubun hukuksuzluğa karşı çıkmak adına istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. Yapılan usulsüzlüğe tepki gösteren partililer dün dilekçelerini ilçe başkanlığına teslim etti.
CHP Körfez’de geçtiğimiz günlerde Nurcan Taşkın Dilek isminin parti yönetimine usulsüzlükle yazılmasının ardından ilçe örgütünden toplu istifa geldi.

CHP Körfez’de geçtiğimiz günlerde Nurcan Taşkın Dilek isminin parti yönetimine usulsüzlükle yazılmasının ardından ilçe örgütünden toplu istifa geldi.  

CHP Körfez’de Nurcan Taşkın Dilek isminin yedek listeye eklenmesinin ardından ilçe yönetiminden toplu istifa geldiği öğrenildi. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’ın, Körfez İlçe yönetiminden istifa eden Ali Hıdır Atan’ın yerine Nurcan Taşkın Dilek’i yönetime almak istemesi parti içinde usulsüzlük olarak görülmüş ve CHP Körfez’de pek çok yönetici itiraz etmişti. İlçe yönetiminde usulsüzlük olarak değerlendirilen bu durumun ardından CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve ana kademede bulunan yaklaşık 20 kişilik bir grubun istifa ettiği öğrenildi.

TÜKENMEZ KALEMLE YAZILDI

CHP Körfez İlçe Başkanı, geçtiğimiz kongre sürecinde İlçe Seçim Kurulundan gelen yönetim evrağında mükerrere düşen Serap Gencer ismini daksille sildirip amatörce Nurcan Dilek Taşkın ismini tükenmez kalemle listeye yazdırmıştı. Parti içinde daha önce adı anılmayan Taşkın’ın yönetime alınmak istemesi ilçe yönetiminde büyük bir krize neden oldu.

YILDIZ, "KARARI İL YÖNETİMİ VERECEK"

Konuyla ilgili konuşan CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, “Yönetime alınmayan eski  Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papakçı, onunla hareket eden birkaç grup ve yedek üyelerden birkaç kişi istifa etti. Asil yönetimde herhangi bir sorun yok, konu ile ilgili açıklamayı ve kararı il yönetimi verecek” ifadelerini kullandı.

İSTİFA DİLEKÇESİ VERİLDİ

Yaşanan skandalın ardından Körfez ilçe yönetiminden pek çok kişi durumu usulsüzlük, evrakta sahtecilik olarak nitelendirdi ve karşı çıktı. Ancak konu ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmayınca CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve aralarında ana kademede görev alan 15-20 kişilik grubun hukuksuzluğa karşı çıkmak adına istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. Yapılan usulsüzlüğe tepki gösteren partililer dün dilekçelerini ilçe başkanlığına teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.