Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP, Körfez esnafı ile buluştu

SİYASET 15.10.2020 - 13:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2476+ kez okundu.
 

CHP, Körfez esnafı ile buluştu

CHP Kocaeli İl örgütü, Genel başkan kemal Kılıçdaroğlu’nun 17 Maddelik esnaf çözüm önerisi sonrası esnaf ziyareti yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı Körfez ilçe yönetimi ile birlikte Körfez’de esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinde Yıldızlıya, Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Körfez Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Erkan Uygun, Körfez Belediye Meclis CHP grubu üyeleri Eren Kır, Sevgi Yaman Kel ve Yelda Pişkin eşlik etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaflarına ilişkin 17 maddelik çözüm önerisini KörfezYeniyalı Mahallesi esnafına anlatan CHP’liler esnafın taleplerini dinleyerek taleplerini tek tek not aldı.  “TALEPLERİNİZ VARSA GÜNDEME GETİRECEĞİZ” Koronavirüs sürecinde başlayan kısıtlamalarla birlikte dükkanları kapalı kalan esnaflar, çözün önerileri hakkında fikirlerini söyledi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Esnaflarımızın çözüm bekleyen sorunları için genel başkanımız 17 maddelik bir öneri reçetesi hazırladı. Bu önerilere sizlerin eklemek istediğiniz, duyurulmasını istediğiniz başka talepler var ise bunları da gündeme getireceğiz” dedi. “VAR GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ” Birçok meslek grubunun farklı sorunu olduğunu ve bunlarla ilgili olarak hem yerelde hem ulusalda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Yıldızlı, “Sizlerin sesini duyurmak, çözüm üretmek ve gündeme taşımak bizlerin en asli görevi. Beklentilerinizin ve taleplerinizin Kocaeli’nin gerçek gündemi olması için var gücümüzle yanınızdayız” şeklinde konuştu.    
CHP Kocaeli İl örgütü, Genel başkan kemal Kılıçdaroğlu’nun 17 Maddelik esnaf çözüm önerisi sonrası esnaf ziyareti yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı Körfez ilçe yönetimi ile birlikte Körfez’de esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinde Yıldızlıya, Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Körfez Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Erkan Uygun, Körfez Belediye Meclis CHP grubu üyeleri Eren Kır, Sevgi Yaman Kel ve Yelda Pişkin eşlik etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaflarına ilişkin 17 maddelik çözüm önerisini KörfezYeniyalı Mahallesi esnafına anlatan CHP’liler esnafın taleplerini dinleyerek taleplerini tek tek not aldı.

 “TALEPLERİNİZ VARSA GÜNDEME GETİRECEĞİZ”

Koronavirüs sürecinde başlayan kısıtlamalarla birlikte dükkanları kapalı kalan esnaflar, çözün önerileri hakkında fikirlerini söyledi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Esnaflarımızın çözüm bekleyen sorunları için genel başkanımız 17 maddelik bir öneri reçetesi hazırladı. Bu önerilere sizlerin eklemek istediğiniz, duyurulmasını istediğiniz başka talepler var ise bunları da gündeme getireceğiz” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ”

Birçok meslek grubunun farklı sorunu olduğunu ve bunlarla ilgili olarak hem yerelde hem ulusalda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Yıldızlı, “Sizlerin sesini duyurmak, çözüm üretmek ve gündeme taşımak bizlerin en asli görevi. Beklentilerinizin ve taleplerinizin Kocaeli’nin gerçek gündemi olması için var gücümüzle yanınızdayız” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.