Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Körfez İlçe ’den KTO ’ya ziyaret

GÜNDEM 11.06.2020 - 22:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2511+ kez okundu.
 

CHP Körfez İlçe ’den KTO ’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

CHP Körfez İlçe ’den KTO ’ya ziyaret Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Uygun ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette il ve ülke ekonomisi başta olmak üzere COVİT-19 ile mücadele kapsamında yapılan parti çalışmaları ile Körfez Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmalar görüşüldü. ÖZTÜRK ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız yaptığı konuşmada ’’Körfez Ticaret Odası ilimizin önde gelen STK’larından olduğunu, gerek ilçe gerekse de il bazında ciddi çalışmalar yaptığını dile getirirken bu anlamda oda başkanı Recep Öztürk'e teşekkürlerini iletti. Körfez Ticaret Odası olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını dile getiren Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.    
Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

CHP Körfez İlçe ’den KTO ’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Uygun ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette il ve ülke ekonomisi başta olmak üzere COVİT-19 ile mücadele kapsamında yapılan parti çalışmaları ile Körfez Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmalar görüşüldü.

ÖZTÜRK ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız yaptığı konuşmada ’’Körfez Ticaret Odası ilimizin önde gelen STK’larından olduğunu, gerek ilçe gerekse de il bazında ciddi çalışmalar yaptığını dile getirirken bu anlamda oda başkanı Recep Öztürk'e teşekkürlerini iletti. Körfez Ticaret Odası olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını dile getiren Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.