Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Körfez İlçeden Elazığ İçin Yardım Kampanyası

GÜNDEM 26.01.2020 - 17:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2089+ kez okundu.
 

CHP Körfez İlçeden Elazığ İçin Yardım Kampanyası

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Körfez ilçe Örgütü Elazığ için yardım kampanyası başlattı.

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Körfez ilçe Örgütleri Elazığ için yardım kampanyası başlattı. Geçtiğimiz günler Elazığ’da meydana ve tüm ülkeyi derin üzüntüye boğan 6,8 şiddetindeki depremin ardından CHP ilçe örgütü, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte , Elazığ’daki depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı. Bölgeden edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında temel ihtiyaçlar olan ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, bot ve mont, çocuk bezi, hijyenik ped, termal içlik, her yaş ve cinsiyete göre iç çamaşırı ve kuru bakliyat Elazığ’a gönderilecek. Yardım kampanyasına katılarak destek olmak isteyen vatandaşlar malzemeleri CHP Körfez  ilçe binalarına teslim edebilecek.
Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Körfez ilçe Örgütü Elazığ için yardım kampanyası başlattı.

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Körfez ilçe Örgütleri Elazığ için yardım kampanyası başlattı.

Geçtiğimiz günler Elazığ’da meydana ve tüm ülkeyi derin üzüntüye boğan 6,8 şiddetindeki depremin ardından CHP ilçe örgütü, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte , Elazığ’daki depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı.

Bölgeden edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında temel ihtiyaçlar olan ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, bot ve mont, çocuk bezi, hijyenik ped, termal içlik, her yaş ve cinsiyete göre iç çamaşırı ve kuru bakliyat Elazığ’a gönderilecek. Yardım kampanyasına katılarak destek olmak isteyen vatandaşlar malzemeleri CHP Körfez  ilçe binalarına teslim edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.