Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP'li kadınlar yerel seçimler için bir araya geldi

SİYASET 21.12.2018 - 13:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2465+ kez okundu.
 

CHP'li kadınlar yerel seçimler için bir araya geldi

CHP Kadın Kolları’nın Marmara’da Kadının Mührü Var Bölge Toplantısı, Kocaeli İl Kadın Kolları ev sahipliğinde gerçekleştirildi. CHP’li kadınlar 2019 yerel seçimlerini masaya yatırdı

CHP Kadın Kolları’nın Marmara’da Kadının Mührü Var Bölge Toplantısı, Kocaeli İl Kadın Kolları ev sahipliğinde gerçekleştirildi. CHP’li kadınlar 2019 yerel seçimlerini masaya yatırdı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Kadın Kolları ev sahipliğinde Marmara’da Kadının Mührü Var Bölge Toplantısı Darıca Hegsagone Hotel’de gerçekleştirildi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri Arzu Öner ve Hamiyet Gülaçar, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi, Yalova, Bursa, Sakarya, Bolu, Düzce ve Bilecik Kadın Kolları İl ve ilçe yöneticileri, belediye başkan adayları toplantıya katılım sağladı. YEREL SEÇİMLERE VURGU Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Marmara Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Önümüzdeki yerel seçimlerin zorluğuna değinen Kaya, “Bu zorlu süreci başarıyla geçirebilmemiz için gücümüzü ilke ve amaç hedefimiz için birleştirip onunda ötesinde öncelikli olarak haklarımıza sahip çıkmak için daha güçlü başlangıçlara vesile olması dileğiyle tekrar hoş geldiniz” diye konuştu. YÜKÜMÜZ ÇOK AĞIR Kadınların toplumdaki önemini dile getiren Kaya, “Bir erkek eğitirseniz eğitimli bir erkek kazanırsınız, bir kadın eğitirseniz eğitimli bir toplum elde edersiniz. Biz kadınların çok daha fazla hele bu ülkede omuzlarımızdaki yükümüz çok daha ağır. Meydanlarda senin için, senin çocuğun için hak arayan bildi yolda dimdik yürüyen ve hiçbir gücün bizi bu yoldan döndüremediği kadınlarız. Tehdit altında yaşam süren ölümü göz önüne alarak sokaklarda evlerde pazarlarda esnafla iç içe özgürlük bağımsızlık adalet hak ve hukuk mücadelesi veren kadınlarız. Toplantımızın başarılar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. KOCAELİ’YE TEŞEKKÜR Kaya’nın ardından CHP’li kadınlara hitan eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ise ilk olarak programa ev sahipliği yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimine teşekkürlerini sundu. Köse konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Bugün buraya memleketin dört bir yanından birbirinize güç vererek geldiniz. Bu bizim 8. Bölge toplantımız. Sizlerle birlikte yol alırken benim de umudum arttı. Bu birlikteliklerimiz çok kıymetli. Birbirimize güvenerek, birbirimizden güç alarak yolumuza devam etmek zorundayız. BU GİDİŞATA İZİN VERMEYECEĞİZ Bugün ülkemizde Cumhuriyetin temel argümanlarının simgesel değerlerinin tehdit altında olduğu bir zaman diliminden geçiyoruz. Tehdit ve kavga ile Cumhuriyet değerlerini hayatımızdan silmeye çalışan, özellikle kadınların elde ettiği hakları elinden almaya çalışan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Ülkemiz Cumhuriyet, demokrasi ve laiklik değerlerinden hayli uzakta bir zihniyet ile yönetiliyor. Hepimiz hayatlarımızda bunu hissediyoruz. Bu gidişata izin vermeyeceğiz. Hepimizin bu onurlu mücadelesini dayanışma ile selamlamak istiyorum” Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.    
CHP Kadın Kolları’nın Marmara’da Kadının Mührü Var Bölge Toplantısı, Kocaeli İl Kadın Kolları ev sahipliğinde gerçekleştirildi. CHP’li kadınlar 2019 yerel seçimlerini masaya yatırdı

CHP Kadın Kolları’nın Marmara’da Kadının Mührü Var Bölge Toplantısı, Kocaeli İl Kadın Kolları ev sahipliğinde gerçekleştirildi. CHP’li kadınlar 2019 yerel seçimlerini masaya yatırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Kadın Kolları ev sahipliğinde Marmara’da Kadının Mührü Var Bölge Toplantısı Darıca Hegsagone Hotel’de gerçekleştirildi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri Arzu Öner ve Hamiyet Gülaçar, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi, Yalova, Bursa, Sakarya, Bolu, Düzce ve Bilecik Kadın Kolları İl ve ilçe yöneticileri, belediye başkan adayları toplantıya katılım sağladı.

YEREL SEÇİMLERE VURGU

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Marmara Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Önümüzdeki yerel seçimlerin zorluğuna değinen Kaya, “Bu zorlu süreci başarıyla geçirebilmemiz için gücümüzü ilke ve amaç hedefimiz için birleştirip onunda ötesinde öncelikli olarak haklarımıza sahip çıkmak için daha güçlü başlangıçlara vesile olması dileğiyle tekrar hoş geldiniz” diye konuştu.

YÜKÜMÜZ ÇOK AĞIR

Kadınların toplumdaki önemini dile getiren Kaya, “Bir erkek eğitirseniz eğitimli bir erkek kazanırsınız, bir kadın eğitirseniz eğitimli bir toplum elde edersiniz. Biz kadınların çok daha fazla hele bu ülkede omuzlarımızdaki yükümüz çok daha ağır. Meydanlarda senin için, senin çocuğun için hak arayan bildi yolda dimdik yürüyen ve hiçbir gücün bizi bu yoldan döndüremediği kadınlarız. Tehdit altında yaşam süren ölümü göz önüne alarak sokaklarda evlerde pazarlarda esnafla iç içe özgürlük bağımsızlık adalet hak ve hukuk mücadelesi veren kadınlarız. Toplantımızın başarılar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ’YE TEŞEKKÜR

Kaya’nın ardından CHP’li kadınlara hitan eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ise ilk olarak programa ev sahipliği yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimine teşekkürlerini sundu. Köse konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Bugün buraya memleketin dört bir yanından birbirinize güç vererek geldiniz. Bu bizim 8. Bölge toplantımız. Sizlerle birlikte yol alırken benim de umudum arttı. Bu birlikteliklerimiz çok kıymetli. Birbirimize güvenerek, birbirimizden güç alarak yolumuza devam etmek zorundayız.

BU GİDİŞATA İZİN VERMEYECEĞİZ

Bugün ülkemizde Cumhuriyetin temel argümanlarının simgesel değerlerinin tehdit altında olduğu bir zaman diliminden geçiyoruz. Tehdit ve kavga ile Cumhuriyet değerlerini hayatımızdan silmeye çalışan, özellikle kadınların elde ettiği hakları elinden almaya çalışan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Ülkemiz Cumhuriyet, demokrasi ve laiklik değerlerinden hayli uzakta bir zihniyet ile yönetiliyor. Hepimiz hayatlarımızda bunu hissediyoruz. Bu gidişata izin vermeyeceğiz. Hepimizin bu onurlu mücadelesini dayanışma ile selamlamak istiyorum” Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.