Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP’li Kayalı Başiskele’de Esnaf ve işçilerden destek sözü aldı

SİYASET 21.06.2018 - 00:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2691+ kez okundu.
 

CHP’li Kayalı Başiskele’de Esnaf ve işçilerden destek sözü aldı

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Tuğman Kayalı Başiskele’de ziyaret ettiği Pazar esnafı ve fabrika çalışanlarından partisi için destek sözü aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 27. Dönem milletvekili adayı Tuğman Kayalı dün Başiskele’deki seçim çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri ile buluştu. CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda Tuğman Kayalı ilk olarak Yeniköy Kapalı Pazarı’ndaki esnafı ziyaret etti. Kayalı, tezgahlarda yer alan ürünlerin fiyatlarının yükselen enflasyona paralel olarak arttığını dile getiren ve vatandaşın alım gücünün azalması ile satışlarda eski kazancını sağlayamamaktan şikayetçi olan pazar esnafının sorunlarını dinledi. SERVİS ALANINDA İŞÇİLERLE SOHBET Pazar esnafına partisinin ekonomi alanındaki yapacağı çalışmaları aktaran Kayalı, 24 Haziran sonrasında üretimin artışı için çiftçinin destekleneceğini dile getirdi. Esnafın ilgi ile dinlediği Kayalı bir çok vatandaştan destek sözü aldı. Kayalı’nın bir sonraki durağı, iş yerlerine ulaşım için fabrika servislerini kullanan işçiler oldu. Fabrika servislerinin kalkış alanına giderek işçiler ile konuşan Kayalı yoksulluk sınırının altında kazanç ile ailesini geçindirmeye çalışanlar ile sohbet etti. İşçi hakları ve ücretleri ile ilgili CHP’nin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Kayalı, 24 Haziran seçimleri için destek sözü aldı.    
CHP Kocaeli Milletvekili adayı Tuğman Kayalı Başiskele’de ziyaret ettiği Pazar esnafı ve fabrika çalışanlarından partisi için destek sözü aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 27. Dönem milletvekili adayı Tuğman Kayalı dün Başiskele’deki seçim çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri ile buluştu. CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda Tuğman Kayalı ilk olarak Yeniköy Kapalı Pazarı’ndaki esnafı ziyaret etti. Kayalı, tezgahlarda yer alan ürünlerin fiyatlarının yükselen enflasyona paralel olarak arttığını dile getiren ve vatandaşın alım gücünün azalması ile satışlarda eski kazancını sağlayamamaktan şikayetçi olan pazar esnafının sorunlarını dinledi.

SERVİS ALANINDA İŞÇİLERLE SOHBET

Pazar esnafına partisinin ekonomi alanındaki yapacağı çalışmaları aktaran Kayalı, 24 Haziran sonrasında üretimin artışı için çiftçinin destekleneceğini dile getirdi. Esnafın ilgi ile dinlediği Kayalı bir çok vatandaştan destek sözü aldı. Kayalı’nın bir sonraki durağı, iş yerlerine ulaşım için fabrika servislerini kullanan işçiler oldu. Fabrika servislerinin kalkış alanına giderek işçiler ile konuşan Kayalı yoksulluk sınırının altında kazanç ile ailesini geçindirmeye çalışanlar ile sohbet etti. İşçi hakları ve ücretleri ile ilgili CHP’nin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Kayalı, 24 Haziran seçimleri için destek sözü aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.